Revolution | Ultra Blush Palette | Sugar and Spice

IMG_8041

Makeup revolution wordt een steeds bekender en populairder merk. Dit is natuurlijk niet voor niks want het merk is super betaalbaar en de kwaliteit ligt erg hoog. Vandaag review ik voor jullie het ultra blush palette in de kleur Sugar & Spice. Dit palette kost maar €7,99!

IMG_8045

Op de achterkant zie je de kleuren, de naam en nog wat meer informatie. Dit palette bevat 13 gram, dit betekend dat elke pan 1,625 gram bevat. Dit is niet heel veel, in vergelijk: een Essence blush bevat 3,2 gram. Maar hier heb je dan wel weer 8 verschillende kleuren!

IMG_8047

Het blush palette zit in een mooi, zwart, glanzend palette. De rose-gouden letters maken het helemaal af.

IMG_8051

De kleuren worden beschermd door een plastic laagje, dat is altijd goed!

IMG_8053

Dit zijn alle kleuren. Donkere blushes, felle blushes, gebakken blush en een highlighter. Ook zit er een mooi verschil in kleuren in, roze, peachy, rood en bruin.

IMG_8055

De linkerkant van het palette. Hier zie je bruine kleuren, een donkerrode en een donkerroze blush. Deze kleuren zijn allemaal mat, behalve de kleur links bovenin, deze bevat een kleine shimmer. Maar op de huid lijkt de kleur gewoon mat. Deze bruine kleuren zou je eventueel kunnen gebruiken als bronzer, maar ze zijn helaas te warm voor mijn huid. Misschien beter in de zomer!

IMG_8056

De rechterkant van het palette. Deze bevat twee matte blushes, een gebakken blush en een gebakken highlighter. De matte blushes kan ik het beste omschrijven als een felroze en een zachte peachy kleur.
De gebakken blush en highlighter vind ik werkelijk prachtig! Wauw, dat patroon alleen al..

IMG_8063

Op de foto kan je goed zien dat de blush en highlighter gebakken zijn, deze hebben namelijk een soort bol vorm. Dit zie je vaak bij gebakken producten! πŸ™‚

2014-12-032

De swachtes van de bovenste rij. De bovenste foto heb ik gemaakt zonder flits, de onderste met flits. Wauw wat een pigment! Misschien wel iets te gepigmenteerd voor een blush, maar hij is gelukkig heel subtiel aan te brengen! De highlighter vind ik echt prachtig een hele koele glans, zo’n highlighter had ik nog niet!

2014-12-314

Nog meer mooie kleuren met een goed pigment. De gebakken blush heeft een prachtige glans, pretty!

IMG_8058

Ik ben echt super blij met dit palette, de kleuren zijn heel gevarieerd en heel erg mooi. Veel van deze kleuren had ik nog niet in mijn stash, dus dit palette is echt een aanwinst voor mijn stash. Ook is het palette ideaal om mee te nemen op reis, zo heb je alles in één. En met de grote spiegel, is het ook nog een handig palette voor onderweg.
Dit palette is voor mij echt een toppertje πŸ™‚

(Visited 138 times, 1 visits today)

15 gedachten over “Revolution | Ultra Blush Palette | Sugar and Spice

 1. patrician46

  Die twee glimmers rechts vind ik het mooist. Jammer dat het glimmertje in het bruine niet te zien is.
  Ik heb haast nooit make up op, dus ik zou dit niet snel aanschaffen omdat ik dat dan weer zonde van het geld vind.

  Reageren
   1. patrician46

    Ja precies en dan kan ik me voorstellen dat je wat meer uitgeeft aan make up. Ik houd het gewoon bij een oogpotlood en mascara haha. Maar weet ook nooit zo goed wat staat en neem er geen tijd voor. Misschien moet ik daar al eens mee beginnen haha.

    Reageren
 2. Hilly

  Ooh wat een mooie kleurtjes! Zelf gebruik ik nooit blush.Wanneer ik blush op heb lijkt het alsof ik een marathon gelopen heb haha.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge