Rimmel Lasting Finish Lipstick | Kate Moss | 05

IMG_0778

Soms zijn er van die lipstick die gewoon te mooi zijn en die je moet hebben. Dat idee had ik altijd bij deze lipsticks van Rimmel London. De prachtige zwarte huls met de rode handtekening van Kate.. Een geweldige huls die mooi zal staan tussen mijn andere lipstick. Ik koos voor kleur 05, een mooie roze kleur. Precies wat ik mooi vind. Vandaag laat ik deze lipstick aan jullie zien. Kijk je mee?

IMG_0780

Deze lipstick hoort bij de Lasting Finish (Kate Moss) lijn van Rimmel London. De lijn bestaat uit 6 lipsticks die ontwikkeld zijn samen met Kate Moss. Een prachtige vrouw met een geweldige smaak als het gaat om lipkleuren.
Intense kleuren tot wel 8 uur lang met een formule van zwarte diamanten die het licht reflecteren. De lipstick staat voor Kate’s unieke, edgy look.” Dit klinkt veelbelovend!

IMG_0790

Ik koos voor de kleur 05, een roze kleur. Ik ben dol op roze en ik kon deze kleur dan ook echt niet laten liggen.

IMG_0783

En zo ziet de kleur eruit. Een mooie donkerroze kleur. Dit is een kleur die ik nog niet vaak heb gezien in de winkel. Het is geen standaard, fel roze kleur. Maar eerder een tuned-down donker roze kleur. Hij is niet fel, maar ook niet onopvallend.

IMG_0785

Echt een prachtige kleur!

IMG_0800

En dit is de swatch. Een mooie roze kleur die op de swatch vrij mat lijkt, maar in het echt zie je toch wel wat glans. I love the color!

IMG_0924

Zo zien mijn lippen eruit zonder een product. Een vrij licht roze kleur, geen onopvallende lipkleur, maar ook geen kleur die je door een lipstick heen ziet!

IMG_0928

En zo ziet de lipstick eruit op mijn lippen. Een prachtige roze kleur, die niet in de lijntjes trekt en geweldig blijft zitten. De lipstick is comfortabel op de lippen en droogt ze niet uit.

IMG_0795

Ik vind het een prachtige lipstick en ben er dan ook erg blij mee. Dit is een kleur die ik er heel vaak bij pak als ik een lipstick wil dragen die te zien is, maar die niet te opvallend is. Hij blijft erg goed zitten op de lippen, je hoeft hem alleen bij te werken na een grote (of heel vettige) maaltijd.
Deze lipstick is te koop bij o.a. Kruidvat en Etos en kost ongeveer €9,99. Een fijne prijs voor een geweldige lipstick!

(Visited 90 times, 1 visits today)

7 gedachten over “Rimmel Lasting Finish Lipstick | Kate Moss | 05

    1. Marjoleinee Bericht auteur

      Foto’s zijn vaak toch net wat anders dan in werkelijkheid, dus als je het een leuk kleurtje lijkt zou ik gewoon even in de winkel gaan kijken 🙂

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge