Skin Smoothing | Primer | Etos

IMG_0234

Bestaat er een product die poriën als sneeuw voor de zon laat verdwijnen, oneffenheden vervaagd en ervoor zorgt dat je make-up perfect blijft zitten, de hele dag? Ja, volgens de Etos bestaat dit product en hebben hun het in het assortiment. Ik heb het over de Etos Skin Smoothing primer! Zou hij echt zo goed zijn ze zeggen? 

IMG_0242

De primer ziet er vrij simpel uit. Een pompflacon met een doorzichtige vloeistof binnenin. De verpakking vind ik vrij saai, met wel praktisch vanwege het pompje. De primer bevat maar 13 ml. Dit vind ik niet heel veel. Maar voor een prijs van €5,99 vind ik het wel prima. Ik doe namelijk eeuwen met zo’n klein flesje!

IMG_0255

Op de achterkant staat nog wat meer informatie. “Deze transparante primer laat de huid er ongelofelijk glad uitzien en geeft een zijdezacht gevoel. De primer vervaagd oneffenheden en geeft een geëgaliseerde look. De primer is los te gebruiken na de gebruikelijke dagcrème, maar vormt ook een goede basis voor foundation. Vrij van conserveringsmiddelen en parfum, met vitamine E.
Het klinkt in ieder geval erg goed. Ook ben ik blij dat er geen parfum in zit, want daar kan mijn gevoelige huid soms echt niet goed tegen.

IMG_0262
IMG_0258

En zo ziet de substantie eruit. Vrij dik en lobbig. Ook valt het me op dat er nog wat lucht in de primer terecht komt, maar dat is natuurlijk geen probleem.
Wel moet je opletten dat je niet teveel primer gebruikt, een druppel ter grote van een erwt is groot genoeg voor het gehele gezicht.

IMG_0353

Zo ziet mijn huid eruit wanneer ik niks aangebracht heb. Ik heb vrij grove poriën op mijn wangen en wat oneffenheden op mijn neus.

IMG_0369

En zo ziet mijn huid eruit met de primer. De primer voelt echt extreem zacht aan, bijna olie-achtig. Ik denk dat dit komt door  de siliconen in de primer. Maar de ingrediënten kan ik nergens vinden. De primer laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in. Ook voelt hij heel zacht en fijn aan op mijn huid. Het voelt als de perfecte basis voor mijn foundation.
Zo op het eerste gezicht zie ik geen verschil. Maar dat zag ik bij mijn vorige primer ook pas toen ik foundation had aangebracht.

IMG_0374

En hier heb ik ook mijn foundation aangebracht. Wauw wat een prachtig effect geeft deze primer. Mijn poriën lijken kleiner en zo zie ik ook minder oneffenheden op mijn neus. I’m impressed!

IMG_0238

Ik vind deze primer echt enorm fijn. Ik gebruik hem nu dagelijks en hij zorgt er echt voor dat mijn foundation langer en mooier blijft zitten. En dat voor maar €5,99. Ik heb een nieuwe favoriet gevonden!

Wat is jouw favoriete primer?

(Visited 155 times, 1 visits today)

11 gedachten over “Skin Smoothing | Primer | Etos

  1. Marion

    Het liefst draag ik zo min mogelijk laagjes, maar nu ik dit zie… Het resultaat is wel echt heel erg mooi. Het viel mij laatst ook op dat mijn poriën best grof waren. Ga ik deze toch proberen. Complimenten voor je foto’s trouwens. Erg mooi in beeld gebracht!
    Marion onlangs geplaatst…Mededeling + Rewild Your Life: Dag 8My Profile

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge