Sleek Arabian Nights Palette

IMG_8156

Als er een merk is waar ik helemaal dol op ben is dat wel Sleek. Keer op keer brengen ze een nieuw, verrassend en niet te vergeten: prachtig palette op de markt. Hoe ze het elke keer weer flikken weet ik niet, maar leuk vind ik het wel. Ook kosten deze paletten maar €9,99! Een kleine prijs voor een palette met 12 eyeshadows.

IMG_8165

Dit prachtige, limited edition, palette kreeg ik van mijn vriend met kerst. En wauw, de verpakking alleen al is prachtig. Dit palette is een limited edition en daarom is de verpakking extra mooi gemaakt.

IMG_8157

Sleek heeft altijd een hoop tips op de achterkant van de verpakking staan. Super handig als je net begint met make-up, maar ook als je iets nieuws wilt proberen. Er staat een complete look beschreven, dus dat is altijd leuk! 🙂

IMG_8169

Het palette zelf is mooi mat zwart met glanzend zwarte letters. Elk Sleek palette ziet er zo uit en daarom vind ik ook elk palette er zo mooi uitzien. Alleen op dit palette staat ook nog eens de naam, dat vind ik zelf wel makkelijk. Hoef ik niet op de achterkant te kijken.

IMG_8187

En dan hier, de prachtige binnenkant! Ik ben echt op slag verliefd op dit mooie palette, het heeft alle kleuren waar ik maar op mag hopen. Goud, brons, bruin, groen, blauw, paars, zwart.. wauw! Er zit een breed assortiment aan kleuren in dit palette, maar toch passen ze allemaal bij elkaar.

IMG_8202

Bij al deze mooie kleuren moet ik meteen aan Aladdin denken. Aan Jasmine met haar prachtige kleding en ook aan Aladdin zelf. Met al dat goud, blauw en paars. Pretty!

IMG_8182

Hier zie je de linkerkant van het palette met alle namen erbij. De namen zijn duidelijk geinspireerd op Arabië, arabieren, Aladdin en sprookjes!
Scheherazade’s Tale – Gold Souk – Aladdin’s Lamp – Genie – Black Magic – Stallion

IMG_8185

En hier de rechterkant van het palette.
Sultan’s Garden – Hocus Pocus – Simbad’s Seas – Sorcerer – Valley of Diamonds – 1001 Nights

IMG_8218

Een close-up van het prachtige palette. Alle kleuren bevatten een shimmer, behalve Stallion.

IMG_8219

Ook aan deze kant bevatten alle kleuren een shimmer, Valley of Diamonds bevat zelf een wat grovere glitter.

2014-12-311

De swatches van de bovenste rij. Het pigment is echt super, alleen Aladdin’s Lamp valt wat minder groen uit dan hij lijkt in het palette, maar dat maakt de kleur veel makkelijker in gebruik!
Scheherazade’s Tale – Gold Souk – Aladdin’s Lamp – Sultan’s Garden – Hocus Pocus – Simbad’s Seas

2014-12-31

De swatches van de onderste rij. Wauw, het pigment van de onderste rij is nog mooier!
Genie – Black Magic – Stallion – Sorcerer – Valley of Diamonds – 1001 Nights

IMG_8173

Ik ben echt super blij met dit prachtige palette. De verpakking is prachtig en de inhoud is nog mooier. Ik gebruik dit palette heel erg graag, de gouden en bruine kleuren voor dagelijks en de kleurtjes voor in de weekenden. Ik ben zo blij dat ik deze gekregen heb!

(Visited 73 times, 1 visits today)

23 gedachten over “Sleek Arabian Nights Palette

  1. Pingback: Palette Stash! | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge