Sleek blush | Rose Gold

_MG_8402 - kopie

Sleek blushes. Ik heb er zo veel over gehoord, van gezien en van gelezen. Maar ik had ze nog nooit geprobeerd, tot ik een winactie won bij Lotje. Ik mocht een klein uitkiezen en ik ben gegaan voor de meest populaire kleur van de Sleek blushes, Rose Gold.

_MG_8403 - kopie

De Sleek blush zit verpakt in een mooi mat zwart doosje met glanzend zwarte letters. Het uiterlijk is bijna hetzelfde als die van een Sleek palette. Een erg mooie chique uitstraling, ik ben er dol op.

_MG_8404

Informatie op de achterkant. Deze blush bevat 8 gram, dat is echt heel veel voor een blush. Hier kan je een hele tijd mee doen. Verder staan ook de ingrediënten op de achterkant. Er staat hier dat de blush 24 maanden houdbaar is na opening, maar zodra je deze altijd gebruikt met een schone kwast en er niks raars mee doet, gaat een blush (poeder) erg lang mee.

IMG_8407

Kijk wat een prachtige kleur dit is.. Wauw <3 Een peachy-roze kleur met een gouden shimmer erin. Wie deze combinatie ooit heeft bedacht, is echt geweldig.
Het doosje bevat een erg grote pan met product en daarnaast een grote spiegel. Erg handig als je, je blush wilt bijwerken of ergens wilt aanbrengen waar geen spiegel in de buurt is.

IMG_8414

Wat een prachtige kleur is dit toch..

20150115_000830

Swatches! Kijk de prachtige glans van deze blush. Je hebt hier eigenlijk geen highlighter meer bij nodig, deze blush geeft je prachtig, glanzende wangen. Een echte beauty.

IMG_8415

Deze blush is echt een pracht exemplaar. En weet je wat er nog meer speciaal aan het? Het is een dupe van Nars Orgasm, een hele populaire, maar dure blush. En deze blush is een stuk goedkoper, de prijs ligt namelijk tussen de €5,45 en €5,99. Deze blush is o.a. te koop bij Themakeupspot en Makeupmusthaves.
Ik heb deze blush bijna elke dag gebruikt sinds ik hem heb! ♥

(Visited 77 times, 1 visits today)

21 gedachten over “Sleek blush | Rose Gold

  1. Adejong Visagie

    Jaaa! Deze kleur heb ik ook en hij is lovely! Al moet je wel een lichte hand (kwast) hebben als je Rose Gold gebruikt, voor je het weet ben je een en al perzik en glitter

    Reageren
  2. Evelien - http://www.ohfashion.nl

    Mooie foto’s! Wat een prachtige blush is dit toch hé? Zo’n goede pigmentatie en ik vind dat hij altijd lang blijft zitten ook! (Ps. ik volg je nu!)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge