Sleek Garden of Eden | Review

IMG_0623

In mijn stash miste er eigenlijk nog maar één kleur oogschaduw en dat was groen. Groene ooglooks vind ik prachtig en zeker bij bruine ogen.  Al een tijdje stond dit palette op mijn wishlist. Op het I love beauty event van Miss lipgloss scoorde ik dan eindelijk dit prachtige palette van Sleek, mét groene oogschaduw. Dit is het Garden of Eden palette en deze ga ik vandaag aan jullie laten zien. Lees je mee?

IMG_0623

De palettes van Sleek zien er altijd zo lekker creatief en leuk uit. Je krijgt al meteen een indruk van de kleuren, alleen al door het doosje.

IMG_0626

Op de achterkant staat een hoop informatie en een tutorial voor een look. Dit vind ik een erg leuk detail, want ik snap best dat alle kleuren wat overweldigend zijn en je geen idee hebt waar je moet beginnen.

IMG_0629

Het palette is, zoals we van Sleek gewend zijn, mat zwart met glanzend zwarte letters. Ik vind het er mooi en chique uitzien.

IMG_0646

En dit is dan de prachtige binnenkant. Veel variantie aan kleur, van oranje tot roze en van groen tot bruin. Alle tinten die bij een tuin passen, Sleek heeft de naam dus weer perfect gekozen!

IMG_0634

Alle namen die bij de kleuren horen. Op de bovenste rij zie je: Gates of Eden, Eve’s Kiss, Paradise on Earth, Python, Forbidden en Flora.
En op de onderste rij zie je: Entwined, Adam’s Apple, Fig, Evergreen, Fauna en Tree of Life.
De namen passen allemaal erg goed bij het verhaal van Adam en Eve, leuk!

IMG_0639

De kleuren zijn zo mooi, waar moet ik beginnen? Je kan hier zo veel verschillende looks mee maken, van naturel tot opvallend.

IMG_0654

Swatches van de bovenste rij. Van links naar rechts zie je Gates of Eden, Eve’s Kiss, Paradise on Earth, Python, Forbidden en Flora.
Alle kleuren zijn erg goed gepigmenteerd behalve Forbidden. Deze kleur voelt heel stroef aan en geeft moeilijk pigment af, jammer!

IMG_0658

En hier de onderste rij, met van links naar rechts:  Entwined, Adam’s Apple, Fig, Evergreen, Fauna en Tree of Life.
Alle kleuren zien er weer erg goed uit, maar de kleuren Entwined en Adam’s Apple zijn net wat stroever en minder goed gepigmenteerd als de rest.

2015-12-016

En hier heb ik precies laten zien hoe ik een look maakte met dit palette.
1. Schoon ooglid.
2. Primer aangebracht en wenkbrauwen gedaan.
3. Adam’s apple op gehele ooglid aangebracht.
4. Fig binnenste deel ooglid aangebracht.
5. Evergreen op het midden van mijn ooglid, fauna op het buitenste deel en in de outer v.

6. Tree of life onderste wimperrand aangebracht.
7. Flora in de crease aangebracht, met een klein beetje van Fauna.
8. Eyeliner aanbrengen.
9. Oogpotlood erbij.
10. En als laatste nog mascara.

IMG_0787

En zo ziet de look er uiteindelijk uit. Ik ben erg blij met het resultaat en vind het groen erg goed staan bij mijn bruine ogen.

IMG_0663

Ondanks de iets minder goed gepigmenteerde kleuren, ben ik toch erg blij met dit palette. Er zitten prachtige kleuren in, die ik niet in andere paletten heb zitten. Wel mis ik twee kleuren in dit palette, een mooie highlighter en een hele donkere tint. De tinten in de palette vind ik net niet licht genoeg voor een highlighter, maar ook niet donker genoeg voor een heftige look. Jammer, maar die tinten heb ik natuurlijk wel weer in andere paletten zitten!

IMG_0646

Dit palette kost ongeveer €9,99 en is bij diverse webshops zoals bol.comthemakeupspot.nl, boozyshop.nl en beauty88. Ook is sleek verkrijgbaar bij een aantal filialen van V&D te koop.
Wat vinden jullie van dit palette?  

(Visited 106 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Sleek Garden of Eden | Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge