Sleek i-Divine | Oh So Special!

_MG_9283

Sleek, sleek, sleek.. Door Sleek is mijn liefde voor make-up begonnen. Dus hoe kan ik nu ooit stoppen met het kopen van Sleek paletten? Niet, toch? En dan had ik ook nog eens €5 korting bij Make-up Musthaves. Zo gezegd, zo gedaan. Er belandde een palette in mijn winkelmandje en drie dagen later op mijn deurmat. Vandaag een review van het prachtige Oh So Special – palette!

_MG_9288

Toen ik mijn eerste Sleek palette aan wilde schaffen twijfelde ik tussen Au Naturel en Oh So Special. Toen ben ik gegaan voor Au Naturel maar, dit palette bleef door mijn hoofd spoken (okee en er kwamen swatches langs op andere blogs..) En nu, heb ik hem eindelijk.

_MG_9293

Sleek heeft altijd een hele fijne achterkant op de doosjes. Er staat een stukje op over de oogschaduws, over hoe je hier een look mee kan maken en de ingrediënten.

_MG_9296

Hier zie je de ingrediënten nog een keer maar, dan wat duidelijker.

_MG_9301

Het palette is net zoals altijd mooi mat zwart met glanzend, zwarte letters. Helaas zat er bij mij een klein plekje op wat een beetje kleverig was. (Wat klinkt dat vies zeg! Laat ik maar gewoon zeggen dat het lijm was.) De paletten zijn erg mooi en stijlvol.

_MG_9306

De oogschaduws zijn goed beschermd door een plastic’je, waar ook de namen op ziet staan. Dit vind ik echt iets leuks van Sleek. Makkelijk voor reviews 🙂

_MG_9333

Hier zie je alle namen. Noir zit ook in het Au Naturel palette.
Bow – Organza – Ribbon – Gift Basket – Glitz – Celebrate
Pamper – Gateau – The Mail – Boxed – Wrapped Up – Noir

_MG_9314

Een prachtig palette met mooie neutrale bruin tinten en zachte roze tinten. Maar ook zitten er nog een crèmekleurige, een blauwe- en een diepzwarte-oogschaduw in. Een vrij neutraal palette maar, daardoor niet minder mooi. A girl can never have to many neutral palettes.

2015-02-027

Hier zie je: Bow – Organza – Ribbon – Gift Basket – Glitz – Celebrate. De kleuren zijn allemaal erg zacht en super goed gepigmenteerd maar, Bow valt helemaal weg op mijn lichte huid. Toch vind ik dit een perfecte basiskleur. 

2015-02-028

Hier zie je: Pamper – Gateau – The Mail – Boxed – Wrapped Up – Noir. Ook deze kleuren zijn allemaal erg goed gepigmenteerd en zacht. Behalve Wrapped Up, deze is wat stroever en minder goed gepigmenteerd.

2015-02-26

Hier zie je de look die ik met dit palette heb gemaakt. Ik heb de look gemaakt die achterop het doosje stond.
– “Sleek MakeUP suggests classic eyes by applying shimmery Organza all over the eye lid and to the inner corners. Blend Boxed (deze heb ik gebruikt) or Wrapped Up depending on your skin tone along the eye socket to define eyes.”
Deze ooglook vond ik niet intens genoeg dus heb ik nog een beetje van Celebrate toegevoegd in mijn outer V en onder mijn oog. Nog wat winged eyeliner, oogpotlood en mascara en de look is af!

_MG_9349

Ik ben super blij dat ik dit palette alsnog gekocht heb want, hij is werkelijk prachtig! De kleuren zijn mooi en ze zijn te gebruiken voor overdag maar, ook voor een mooie avond look. Alweer een geslaagde Sleek aankoop.
Deze Sleek paletten kosten ongeveer €10, afhankelijk van waar je ze koopt. Het Oh So Special palette is onder andere te koop bij Makeupmusthaves.nl een webshop die ik iedereen kan aanrader. (Lees hier waarom.)

Wat vinden jullie van dit palette? Hebben jullie zelf een favoriet Sleek palette? 🙂

(Visited 57 times, 1 visits today)

15 gedachten over “Sleek i-Divine | Oh So Special!

  1. Pingback: Palette Stash! | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge