Sleek Lip Products | Matte Me & Eau La La Liner | Review

Sleek products close-up

Ik was al bekend met de oogschaduws van Sleek, maar de lip producten had ik nog nooit geprobeerd. Na alle positieve reviews die ik had gelezen, wilde ik het zelf ook proberen. Ik koos twee Matte Me lipcreams en één Eau La La Liner. Vandaag review ik dit voor jullie. Lees je mee?

Sleek producten

De verpakkingen zien er allemaal erg mooi uit. Ze staan mooi in mijn collectie lip producten. Maar natuurlijk gaat het meer om het werkelijke product aan de binnenkant.

Sleek Matte me Lip cream

Laat ik beginnen met de Matte Me lip creams. Dit zijn eigenlijk gewoon liquid lipsticks die super matte opdrogen en lang blijven zitten. Ze zitten in een vrijwel gelijke verpakking als een lipgloss, maar vergis je niet, dit is alles behalve een gloss.

Sleek Matte Me, colors

Dit zijn de twee kleuren die ik uitkoos. Petal en Birthday Suit.

Sleek Matte Me, applicators

De lip creams hebben een simpele, platte applicator. Dit vind ik zelf niet helemaal prettig werken, maar ach, het doet zijn werk.
Hier zie je ook goed het verschil in de kleuren. Onderin zie je Birthday Suit, een bruin-roze nude kleur. Bovenin zie je Petal, een lichte oudroze kleur.

Sleek eau la la liner, lingerie

Ik koos de lipliner in de kleur Lingerie, een donkere berrykleur. Ik dacht eigenlijk dat de kleur wat lichter zou zijn, maar ik ga hem toch proberen.

Sleek Lingerie Liner

De verpakking verwarde mij een beetje, het leek namelijk net een potlood waar je aan draait en het product van omhoog komt. Maar dit was niet het geval, het is een potlood dat je gewoon moet slijpen.

Sleek swatches

Hier zie je de swatches. Links de liner in Lingerie, in het midden de lip cream in Birthday Suit en rechts de lip cream in Petal. De lip creams zijn hier nog niet opgedroogd. Wanneer ze opgedroogd zijn, worden ze compleet mat.
Alle kleuren zien er erg mooi uit.

naked lips

Dit zijn mijn lippen wanneer ik er niks op draag. Ze zijn de laatste tijd erg droog en ik wilde ook meteen checken of deze lip cream de velletjes benadrukken.

Sleek Lingerie Lip Liner, swatch lip

Hier zie je de lipliner in Lingerie. Een mooie, berrykleur die bij veel lipsticks past. De lipliner voelt heel zacht en romig aan en werkt fijn. Ook benadrukt deze lipliner de velletjes niet. Een topper.

Sleek Matte Lip Cream, Birthday Suit, lip swatch, dry

Hier zie je de lip cream in Birthday Suit. Een mooie naturelle kleur, ik ben fan!

Sleek Matte Lip Cream,petal, lipswatch

Hier zie je de lip cream in de kleur Petal. Een echt barbie-roze kleurtje, niks voor mij, maar misschien wel leuk om ergens mee te combineren.

IMG_0478

Ik ben erg enthousiast. De lip cream zitten erg fijn op de lippen, maar na een paar uur voelen mijn lippen erg droog. Dit vind ik dan ook meteen het enige nadeel. De lipliner en de lip cream werken beide erg fijn en ik kan ze zeker aanraden!
De Matte Me Lip Creams en Eau La La Liner kosten €6,99 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij TheMakeupSpot.

(Visited 114 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Sleek Lip Products | Matte Me & Eau La La Liner | Review

  1. Carolien

    Wat een gave en hele mooie blog heb je! Dat als eerste 🙂 Verder vind ik je foto’s echt heel erg mooi. Deze producten lijken me erg fijn. Ik vind vooral de donkere kleur erg mooi!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge