Super Shock Shadow & Crème Gel Colour | Colourpop Review

IMG_2391

Vandaag de derde review van mijn nieuwe Colourpop goodies. Drie oogschaduws en twee eyeliners. Ik was erg benieuwd naar deze populaire oogschaduw kleuren en aangezien ik groot fan ben van eyeliner wilde ik deze ook proberen.

IMG_2406

De verpakkingen van Colourpop passen allemaal erg goed bij elkaar, dit ziet er zo leuk uit. Hier zie je de drie oogschaduws bovenin en de eyeliners onderin.

IMG_2395 IMG_2397

Als eerste de drie oogschaduw. Bovenin zie je Sunset Blvd, in het midden Wilshire en onderin Cornelious. De kleuren lijken zo best wel op elkaar, maar aan de swatches verderop in de post kan je zo zien dat de kleuren toch verschillen.

IMG_2401 IMG_2403

Als tweede de eyeliners. Bovenin zie je Teaspoon en onderin Exit. Twee bijzondere kleuren en daarom wilde ik ze zo graag proberen. De eyeliners voelen heel creamy aan en zien er zeker goed uit.

IMG_2422

Hier zie je de swatches van de oogschaduws en eyeliners. Van links naar rechts: Sunset Blvd, Wilshire, Cornelious, Teaspoon en Exit. Allemaal heel goed gepigmenteerde kleuren.

IMG_2413

Hier zie je de ooglook met Sunset Blvd op het ooglid, Wilshire in de crease, Cornelious onder het oog en Exit als eyeliner.
Het verbaasde me hoe mooi witte eyeliner kan zijn!

IMG_2418

Hier dezelfde look maar dan alleen met wat extra eyeliner in de kleur Teaspoon.

Wederom ben ik heel tevreden over deze mooie kleuren oogschaduw en de eyeliner zijn super, ze zijn zo creamy en barsten van het pigment! De oogschaduws kosten $5 per stuk en de eyeliner $6.

Als je meer wilt weten over hoe je kunt bestellen, kijk dan even onderaan dit artikel. 

(Visited 79 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Super Shock Shadow & Crème Gel Colour | Colourpop Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge