Ultimate Contour Palette | Cream to Powder | Beauty UK

IMG_9847

Beauty88 had laatst een super leuke winactie op Twitter. Je kon dit Ultimate Contour Palette winnen. Ik dacht: ik waag een gokje en wie weet win ik wel! En toen hoorde ik ineens dat ik echt gewonnen had. Ik was hier zo blij mee, ik wilde zo graag eens een keer flink contouren. Maar om daar zelf iets voor te kopen, daar was ik een beetje te bang voor. En nu, mocht ik het gewoon gratis gaan proberen, ik kon mijn geluk echt niet op!

IMG_9846

Op de achterkant staat dat deze contour kit een contour-, bronze- en highlighter kleur bevat. Dit is trouwens een van de weinige kits waarbij de highlighter echt heel licht is en niet identiek aan mijn huidskleur! Ook staat er op de achterkant hoe je precies moet contouren en waar je de kleuren aan moet brengen.
Het is een cream to powder formule, dus dat lijkt me erg fijn werken. Fijner dan een vloeibare formule of alleen een poeder.

IMG_9853

Zo ziet de binnenkant eruit. Links de contourkleur, in het midden de bronzer en rechts de highlighter. Ook zit er nog een folie overheen die erg stevig vast zit. Hij gaat er niet zomaar vanaf. Goed beschermd dus. De verpakking sluit door een magneet en zo sluit de verpakking ook erg goed. Hij gaat niet zomaar open. En het lukt me zeker niet met een hand hihi.

IMG_9860

Hier zie je de binnenkant zonder folie. De kleuren zien er erg goed en veelbelovend uit. Ze lijken me perfect voor mijn huidskleur.

_MG_9920

Laten we maar beginnen! De foundation heb ik al aangebracht.

_MG_9888   _MG_9881

Als eerste zet ik een aantal strepen met de contourkleur. Onder mijn jukbeenderen, op mijn kaaklijn, aan de zijkanten van mijn neus en op mijn voorhoofd bij mijn tempels. Daarna brengen ik de highlighter aan op het hoogste punt van mijn jukbeenderen, mijn cupidoboog, op mijn neus, op mijn wenkbrauwbot en op het hoogste punt van mijn voorhoofd.
De formule is echt heel erg prettig om mee te werken. Het aanbrengen gaat heel snel en gemakkelijk.

_MG_9897

En hier heb ik het geblend. Hier zie je het effect niet zo duidelijk, maar dat is omdat deze foto vanaf de zijkant gemaakt is. Toch kan je goed zien dat het erg goed geblend is. Dit was ook erg makkelijk om te doen, omdat het nu meer als een poeder aanvoelt.

_MG_9917

Dit is het gezicht dat ik altijd trek als bronzer aanbreng haha. Hier zie je het effect wel beter!

IMG_9986

Hier heb ik al mijn make-up aangebracht. Ik vind het effect echt heel erg mooi, natuurlijk staan. Ik dacht dat dit een contour palette iets zou zijn voor tijdens een avondje uit. Maar het effect is echt heel mooi natuurlijk en zeker geschikt voor elke dag.

IMG_9974

Ik ben echt super blij dat ik dit palette gewonnen heb. Ik ga hem zeker erg vaak gebruiken.
Het palette is te koop bij Beauty88.nl voor nu €6,99 (normaal €7,99.)

(Visited 95 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Ultimate Contour Palette | Cream to Powder | Beauty UK

  1. Petra

    Het ziet er heel mooi uit, al denk ik dat ik zelf toch even zou moeten wennen aan dit cream to powder product ( ik kan mij er echt helemaal niets bij voorstellen hoe dat werkt in de praktijk )

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge