Ultra Contour Palette | Make-up Revolution & Morphe Brushes | MB4

IMG_0846

Als ik een make-up trend moet noemen, waar ik graag aan mee doe.. Dan is dat contouren. Ik vind het effect prachtig en met een fijne poeder en een goede kwast, gaat het ook nog eens makkelijk en snel. Vandaag review ik het ultra contour palette van make-up revolution en de MB4 angled blush/contour brush van morphe brushes. Lees je mee? 

IMG_0844

Meteen toen ik het ultra contour zag op het Instagram account van make-up revolution, wist ik dat ik hem moest hebben. En dat graag samen met een fijne kwast. Ik kwam terecht bij de kwasten van Morphe, die ik sowieso al graag wilde proberen. Ik koos de MB4, angled blush/contour brush. Een kwast die perfect zou moeten zijn voor het contouren van het gezicht.

IMG_0849

Laat ik beginnen met de kwast. Het is een hele stevige kwast, waarvan de haren dicht op elkaar staan. Zeker geen luchtige kwast waar je felle of hele gepigmenteerde kleuren goed kan aanbrengen. Met deze kwast moet je voorzichtig zijn. Wel is de kwast perfect voor het blenden van crème en poeder producten. De haren zijn synthetisch.

IMG_0852

Over naar het ultra contour palette. Een glanzend zwart palette met rose-gouden letters. Het ziet er erg mooi uit.

IMG_0854

En de inhoud is nog mooier. 8 poeder, waarvan 3 bronzer/contour-poeders, twee matte highlighters, 1 glanzende highlighter en 2 gebakken highlighters. Een prachtig palette om te zien.

IMG_0857

Hier zie je de inhoud nog wat beter. De bovenste rij bevat (van links naar rechts): een matte lichtroze poeder, matte lichtgele poeder, glanzende lichtroze highlighter, glanzende wit-gouden gebakken highlighter.
De onderste rij bevat: een warme donkerbruine poeder, een vrij koele lichtbruine poeder, een warme lichtbruine poeder, een gebakken bronzy highlighter.

IMG_0870

Swatches van de bovenste rij. De twee linkse poeder zijn vrij licht, maar ik zie wel een duidelijke ondertoon. Deze poeders zijn perfect voor het vormgeven van je gezicht zonder een werkelijke highlighter te gebruiken. Ook kun je deze poeder gebruiken voor het afpoederen van je foundation. De rechtse twee highlighter zien er geweldig uit, de lichtroze heeft mijn voorkeur, maar de witgouden glans ook echt prachtig.

IMG_0871

Hier zie je de swatches van de onderste rij. Drie gepigmenteerde contour poeders en een mooie, gebakken highlighter in een warme, bronzy kleur.

IMG_0944

Ik breng de koele, lichtbruine kleur aan om schaduw te creëren.

IMG_0946

En ik breng de glanzende, lichtroze highlighter aan op mijn jukbeenderen.

IMG_0963

En hier zie je het effect. Mijn gezicht heeft net wat meer definitie en ziet er wat slanker en gevormder uit. Ik ben erg tevreden over het palette en ook over de kwast. Het palette is te koop bij o.a. beauty88.nl en boozyshop.nl voor €9,99 en de kwast was te koop bij boozyshop.nl voor €9,99, maar ik kan hem nu niet meer vinden (hier nog wel).

(Visited 642 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Ultra Contour Palette | Make-up Revolution & Morphe Brushes | MB4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge