Undress Your Skin | Shimmer Highlighter | Make-up Academy

IMG_0192

Er is een highlighter die al zo enorm lang op mijn wishlist staat, maar die ik nooit kocht. Maar nu, met die leuke 1+1 actie van Kruidvat kon ik het niet laten en belandde deze highlighter in mijn winkelmandje. Is hij echt zo mooi als ik hoop? Lees dan snel verder.

IMG_0194

De highlighter zit in een simpele witte verpakking met een doorzichtige deksel. Niet heel luxe, maar wel praktisch. En ook voelt de verpakking stevig aan.

IMG_0213

Op achterkant staat nog wat informatie en de ingrediënten. “Lightweight powder that transforms your complexion with luminescent shimmer.

IMG_0205

Maar hier gaat het natuurlijk om, de prachtige binnenkant. De is een erg mooie, bruin-roze kleur met een niet te beschrijven glans. Ik kom er niet uit, de glans is niet goed, niet zilver, niet warm, niet koel, maar het is een neutrale kleur qua glans. Het is een kleur die lastig uit te leggen is.

IMG_0201

Het golvende patroon vind ik ook echt prachtig. Dit doet me denken aan een high end product. Pretty ♥

IMG_0253

Swatches. De kleur ziet er hier heel mooi, lichtroze uit. Met een hele hoop glans! Wauw.

IMG_0318
IMG_0322

Oh wat is deze highlighter moeilijk vast te leggen op het gezicht. Ik heb hier de highlighter vrij stevig aangezet en toch is het lastig om deze highlighter te fotograferen. Ik vind hem werkelijk prachtig. Deze highlighter is heel gepigmenteerd en daarom moet je wel opletten dat je niet te veel aanbrengt.

IMG_0207

Ik vind dit echt een geweldige highlighter en ik ben blij dat ik deze aan mijn stash toegevoegd heb. De bijzondere, roze glans maakt hem zo speciaal. Zo’n highlighter had ik nog niet en ik ben er super blij mee. Deze highlighter kost €5,99 en is verkrijgbaar bij geselecteerde Kruidvat filialen en online.

(Visited 47 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Undress Your Skin | Shimmer Highlighter | Make-up Academy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge