Wishlist November 2015 | Voor de Feestdagen!

Wishlist November Feestdagen 2015

Het maken van wishlist maakt me blij, keer op keer. Ik vind het leuk om het internet af te zoeken naar prachtige producten die ik graag aan mijn collectie zou willen toevoegen. Vandaag heb ik weer een wishlist voor jullie, alvast voor de feestdagen hihi. Kijk je mee? 

Wishlist November Feestdagen 2015-001

Als eerst Kiko. Sinds ik laatst ben gaan kijken bij Kiko op Amsterdam Centraal wil ik zo graag terug. Vooral voor de prachtige lipstick. Op de site zag ik deze drie lipsticks in de kleuren: Pastel Pink, Candy Rose en Watermelon. Deze lipsticks kosten nu €2,90 en normaal €3,90. Geen geld voor zulke leuke lipsticks.

Wishlist November Feestdagen 20151

Meer van Kiko. De blush zag er prachtig uit en verdient daarom een plekje op mijn wishlist. Dit is de kleur Peach Rose. Ook ben ik erg benieuwd naar de gekleurde eyeliners van Kiko, dit is de kleur Pearly Regal Purple. En als laatste de oogschaduw van Kiko, ik zag er een aantal voorbij komen op internet en ik wilde ze zo graag proberen. Niet deze blauwe kleur, maar de wat neutralere tinten.
De blush kost €8,90, de eyeliner kost €6,90, de oogschaduw kost €2,90.

Wishlist November Feestdagen 20152

Kwasten kun je nooit genoeg hebben.. Deze van Boozyshop zien er prachtig uit en de sets zijn ook nog eens super goedkoop! Ik ben nog steeds op zoek naar wat extra gezichtskwasten voor o.a. bronzer/blush en highlighter. De bovenste set kost nu €27,99 (normaal €59,39) en de onderste set kost nu €32,99 (normaal €54,99). De onderste set doet me ook wel een beetje denken aan mijn Zoeva kwasten.

Wishlist November Feestdagen 20153

Vier items van verschillende merken. Ik ben dol op mijn miracle blending sponge van Real Techniques en ik wil er graag nog een, zo kan ik er een gebruiken voor mijn foundation en de andere voor contouring. En zo kan ik een schone pakken als ik even geen tijd heb om hem te wassen.
Als tweede een oogschaduwbasis van Zoeva. Ik ben hier super benieuwd naar, zeker omdat mijn oogschaduwbasis van Catrice bijna op is en ik toch wat anders wil proberen. Dit is de Eyeshadow Fix Matte, een basis die matte opdroogt.
Als derde het super populaire Golden Sugar palette van Make-up Revolution. Deze zie ik keer op keer voorbij komen op social media en elke keer ziet het er weer prachtig uit. Ik wil hem toch wel erg graag hebben.
Als vierde een Mac Paint Pot. Overal zie ik deze voorbij komen als geweldige oogschaduwbasis en ik wil het graag proberen. Dit is de kleur Painterly.
De Miracle blending sponge kost ongeveer €7,95, de oogschaduwbasis kost €7,50, het Golden Sugar palette kost €7,99 en de Paint Pot kost €20,00.

Benefit_Cosmetics-Gift_Sets-Party_Poppers_Advent_Calender

And last but not least. De Benefit Party Poppers Advent Calender. Deze ziet er zo enorm leuk uit! Ik ben al tijden benieuwd naar het merk, dus dit lijkt me de perfecte manier om er kennis mee te maken. Deze kalender kost €49,00.

boozy-cosmetics-boozy-cosmetics-classic-8-pc-delux

Natuurlijk word niet alles van deze wishlist gekocht, maar het is leuk om te dromen.

Wat staat er bovenaan jouw wishlist? ♥

(Visited 97 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Wishlist November 2015 | Voor de Feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge