Wishlist September

Wishlist september 2015

Soms is het gewoon heerlijk om op internet te snuffelen naar prachtige producten en deze in je winkelmandje te gooien. Ik koop ze dan uiteindelijk niet allemaal, soms koop ik ook helemaal niks. Maar het leukste vind ik gewoon het zoeken naar prachtige producten. Deze heb ik vandaag verzameld en samengevoegd tot een wishlist. En die deel ik vandaag met jullie! Kijk je mee? 

Wishlist september 2015-001

Als eerste staan er drie kwasten op mijn wishlist. Twee van Morphe brushes en een van Zoeva. Bovenaan zie je de 127 – Luxe Sheer Cheek van Zoeva (€13,95), een fluffy blushkwast. In het midden zie je de Gun Metal G4 Angle Blush Make-up Brush (€18,99), ook een blushkwast, maar ook te gebruiken als contourkwast. Onderaan zie je Gun Metal G23 Fan Brush (€11,49), de perfecte highlighterkwast.
Ook staat de Urban Decay Primer Potion (€25,80) op mijn wishlist. Iedereen is er mega enthousiast over en ik wil deze basis graag een keer proberen! En ook staat Black Opium van Yves Saint Laurant (€63 voor 30 ml) op mijn wishlist.

Wishlist september 2015-002

Verder met het tweede gedeelte! Als eerste staat de prachtige Mac Mineralized Skinfinish in de kleur Soft & Gentle (€29,50) op mijn wishlist.
Daarnaast twee oogschaduwpaletten van Morphe Brushes. Rechtsboven zie je 35 Color Taupe en linksonder zie je 35O Nature Glow (allebei €27,99). Deze paletten zien er echt geweldig uit in de tutorials van NikkieTutorials. En rechtsonder zie je het prachtige Naked 3 palette (€49,90) van Urban Decay, deze staat al zo lang op mijn wishlist. Hij is prachtig!

Wishlist september 2015-003

Ja, jullie zien het goed. Er staan 4 Mac lipsticks op mijn wishlist. Ik ben dol op Mac lipsticks, ze zijn echt geweldig! De kleuren die ik wil hebben zijn (van linksboven met de klok mee): Brave, Creme Cup, Angel en Coral Bliss. (€19,50)

Wishlist september 2015-004

En om dan toch in de lipstick sfeer te blijven. 3 lipsticks van Zoeva. (Van links met de klok mee): Faith & Love, Venus Phase en Melting Kisses (€8,95). Drie lieve, roze kleurtjes!

Wishlist september 2015-005

En als laatste deze prachtige producten. Links zie je twee paletten van Zoeva, bovenaan Rose Golden en onderaan Naturally Yours (Beide €18,95). Dan zie je nog twee liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills, een product dat ik zo graag wil proberen! Links zie je Blush en rechts zie je Sorbet (beide $20). En helemaal rechts-onderin zie je het Cream Contour Palette van ABH, ook zo’n product wat ik enorm graag wil proberen ($40)!

Dit was mijn wishlist van dit moment. Alle producten die erop staan zou ik wel willen proberen!

(Visited 48 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Wishlist September

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge