Birthday Presents | ’15

IMG_1180

Hoi lieverds! Vandaag wil ik jullie mijn verjaardagscadeautjes laten zien. Ik was namelijk vorige week zaterdag jarig.
Het zijn niet enorm veel cadeaus, maar ik heb dan ook voornamelijk om geld gevraagd om een camera te kunnen kopen. Maar toch, cadeautjes blijven leuk om te zien en te krijgen. Kijken jullie mee?
(Oh en nog even een kleine disclaimer, ik weet dat niet iedereen even verwend word op zijn of haar verjaardag, dus dit artikel is zeker niet bedoelt om mee op te scheppen!)

IMG_1232

Dit is alles wat ik heb gekregen. 9 cadeautjes, nou ja, eigenlijk zijn het er 10 want ik heb ook nog een super leuk bloesje gekregen van mijn kleine broertje. Maar deze ben ik vergeten te fotograferen dus ik zal de afbeelding hieronder laten zien!

hmprod

Dit is het bloesje dat ik van mijn broertje heb gekregen. Een echt “Marjoleine” bloesje zoals hij het noemde!

IMG_1233

Ik heb deze cadeautjes gekregen van mijn vriend, beste vriendin Wikke, andere broertje, vader en lief vriendinnetje Fleur.
Van mijn vriend kreeg ik het grote cadeau dat je op de achtergrond ziet, een cooling system voor mijn laptop. Dit moet ervoor zorgen dat mijn laptop niet meer zo warm word wanneer ik aan het gamen (lees: Sims 3..) ben. En natuurlijk ook op andere momenten. Echt een praktisch cadeau waar ik zeker weten veel gebruik van ga maken.
Van mijn ‘oudste’ broertje kreeg ik de oordopjes, powerbank en een telefoonspeaker (links) die echt lijkt op een grote, roze clownsneus. Echt super leuke en handige cadeautjes, daar ben ik ook fan van.
Van mijn vader kreeg ik de twee telefoon lenzen. Deze liet ik laatst aan hem zien omdat ik het een leuk ding vond. En hij heeft deze voor mij gekocht, zo leuk!
Van Fleur kreeg ik de selfie stick, waarvan ik echt gezworen had dat ik het nooit zou kopen, haha. Super bedankt Fleur, want ik vind het toch wel een erg leuk ding.
En van Wikke kreeg ik de Tony’s reep, de Dopperfles (want ze vond dat ik die echt moest hebben nu ik een opleiding ga doen die te maken heeft met voeding!) en een zakje met alles wat je nodig hebt om een muntplantje te groeien. Ik ben helemaal dol op munt in mijn water en omdat ze dat weet, heeft ze het voor me gekocht. Thanks girl ♥

Vastleggen in volledig scherm 7-5-2015 224026.bmp

En dan als laatste… Heb ik een camera besteld! Ja eindelijk. En dat betekend dus dat ik binnenkort ook YouTube filmpjes ga maken. Ik heb de Panasonic Lumix DMC – TZ55 besteld en ik ben er zo blij mee! ♥

IMG_1248

Dit waren al mijn leuke verjaardagscadeautjes. En hierboven zie je ook nog even alle leuke kaarten die ik heb gekregen. Ik ben iedereen echt super dankbaar voor de leuke dag, cadeautjes en felicitaties. Jullie zijn lief.

(Visited 74 times, 1 visits today)

11 gedachten over “Birthday Presents | ’15

  1. Fleur

    Leuke cadeautjes allemaal! Fijn dat je mijn cadeautje een beetje leuk vond, ik heb zelf ook een selfiestick gekregen van mijn verjaardag en ik dacht eigenlijk ook altijd dat ik er niks aan zou vinden, toch vind ik het stiekem best wel een leuk en handig ding :). En je hebt echt een prachtige camera gekocht! Ik ben benieuwd naar je filmpjes! 🙂
    Fleur onlangs geplaatst…Review: Catrice Gel Eyeliner WaterproofMy Profile

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge