Mijn foto op Aluminium

Een tijdje terug heb ik een foto op aluminium besteld om de muur achter mijn bed wat op te fleuren. Vandaag laat ik aan jullie zien hoe hij is geworden en vertel ik wat ik ervan vind. 

Zoals je kan zien ben ik voor een foto gegaan van het kasteel in Disneyland Parijs. Ik heb laatst, voor het eerst in mijn leven, een bezoekje gebracht aan Disneyland. Deze herinnering wilde ik vastleggen en een mooi plekje geven.
Ik heb voor een foto gekozen die ik ‘s avonds heb gemaakt, zodat de achtergrond zwart is en mooi overloopt in mijn zwarte muur.

Wat ik heel leuk vind aan deze foto, is dat hij wel licht lijkt te geven. In bovenstaande foto kan je zien dat in de lichte dele de aluminium structuur te zien is, dit reflecteert dus ook werkelijk het licht.

‘s Avonds vind ik de foto er mooier uitzien dan overdag. Overdag heeft hij voor mij wat minder sfeer. De sfeer komt ‘s avonds wat meer naar voren door het donkere in de foto met de lichtjes.

Deze foto op aluminium is 40×60 en kost €52,90 (inclusief ophangsysteem t.w.v. €4,95)
Je kan bij het kiezen van de foto, kiezen voor staand of liggend, binnen- of buitengebruik en voor wit of geborsteld aluminium.
Ook kan je nog kiezen voor verschillende effecten over de foto zoals pop-art en zwart-wit met kleuraccent.

Wil jij nu ook een foto op aluminium bestellen? Dat kan op https://www.fotoopaluminium.nl/.  Vind je een foto op glas misschien leuker? Dat kan op https://www.fotoopglas.nl/. Deze twee bedrijven zijn als het ware zusjes van elkaar en vallen onder hetzelfde moederbedrijf. Ik kan jullie dan ook verzekeren dat dit betrouwbare sites zijn die jou goed op de hoogte houden van het proces.

Ik heb deze foto ontvangen van foto op aluminium. Dit beïnvloed mijn mening over dit product niet. 

(Visited 52 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Mijn foto op Aluminium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge