Nieuw is beter ? | Review | GSM batterij

IMG_0164

Mijn mobiel is altijd leeg wanneer ik hem nodig heb. Leeg wanneer ik moet bellen, leeg wanneer ik wil kijken hoe laat de trein gaat en hij valt uit wanneer ik een berichtje aan het sturen ben.. Mijn telefoon is altijd binnen twee uurtjes leeg. Ik wist dat ik daar iets aan moest doen, maar ik vond het toch eng om een nieuwe batterij te kopen. Maar toen was daar GSMbatterij.nl. Zij verkopen originele batterijen voor (bijna) mobiele telefoons en tablets. Ik mocht een batterij van hen ontvangen en deze review ik vandaag voor jullie. Lees je mee? 

IMG_0170

Bij mijn Samsung (galaxy Core) is het heel gemakkelijk om de batterij te vervangen. Geen gedoe met schroefjes of gepriegeld, heel simpel.

2015-11-19

De batterijen zijn exact hetzelfde. Kan je zien welke nieuw is en welke de oude? Links is de oude batterij, rechts de nieuwe. Het enige waar je dat aan kan zien is het serienummer en de datum waarop de batterij gemaakt is. Verder zijn ze precies hetzelfde.

IMG_0174

Nieuwe batterij erin en opladen maar. De eerste keer laad ik mijn mobiel tot de 100% opladen en laat ik hem een keer helemaal leeg gaan. Ook kan ik zo goed testen hoe lang de batterijduur is.
En eerlijk is eerlijk, de batterijduur van de nieuwe batterij is een stuk langer dan die van de oude batterij. Ze zeggen niet voor niks dat je de batterij eigenlijk om de twee jaar moet vervangen.

IMG_0169

Ik ben erg blij met mijn nieuwe batterij, zo gaat mijn geliefde telefoon toch een stuk langer mee. Deze batterij kost €15,95, waar dan €1,95 verzendkosten bij komt. Dit vind ik zeker niet duur voor een originele (samsung galaxy core) batterij!
Op GSMbatterij.nl vind je dus originele batterij voor (bijna) alle mobiele telefoons en tablet. Ook verkopen ze powerbanks, kabels, (auto)-laders, verschillende soorten gereedschap, sd-kaartjes en head-sets (zodat je weer met je oortjes kan bellen). Dus ben je nog op zoek naar een nieuwe batterij of een andere accessoire, neem daar dan zeker even een kijkje!

(Visited 208 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Nieuw is beter ? | Review | GSM batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge