Opening Promenade Uden

_MG_9079

Afgelopen woensdag gebeurde echt iets historisch voor mijn dorp, Uden. De opening van de Promenade. Nu zegt dat natuurlijk weinig voor de lezers die niet in Uden of omgeving wonen en daarom ga ik het vandaag lekker uitgebreid uitleggen. Want mijn vader en ik (net als nog 500/700 Udenaren) waren bij de opening! 

_MG_9083

Afgelopen 1,5 jaar is er gebouwd aan een prachtig nieuw winkel-woon complex in Uden. Nieuwe grote winkelketens, waar al jaren om gevraagd werd, zijn nu eindelijk naar Uden gekomen. Deze nieuwe winkelpanden zijn gecombineerd met huur-appartementen. Het totale complex ziet er erg mooi uit en sluit perfect aan bij de stijl van Uden.

_MG_9082

Afgelopen woensdag om 10 uur werd de Promenade officieel geopend. Natuurlijk onder begeleiding van muziek, die echt heel erg leuk geregeld was. Er stonden vijf mannen/jongens in het publiek, die plotseling begonnen te spelen op potten en pannen. Toevallig stond er een man die meedeed recht voor mijn neus, leuk!

_MG_9098

Hier zie je de jongens. Met deze ‘instrumenten’ stonden ze dus middenin het publiek.

Na het officiële praatje werd er een lintje doorgeknipt en zo was de Promenade officieel geopend! Mijn vader en ik zijn hierna even bij alle winkels gaan kijken.

_MG_9107

Als eerste, de H&M! Yes, hier heb ik zo lang op gewacht. Ik ben helemaal dol op de H&M en wat is het een prachtige winkel geworden. Ik kon mijn ogen niet geloven, deze winkel ziet er zo chique en netjes uit.

_MG_9118
(Kan je mij spotten op deze foto?) 

_MG_9114 _MG_9121 _MG_9119

Deze H&M biedt een ruim assortiment aan voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s. Echt voor ieder wat wils. Ik was namelijk bang dat het misschien alleen voor vrouwen zou zijn maar, dat is gelukkig niet zo.

_MG_9126

Als tweede de WE. Er zat al een WE in Uden maar, deze is nu verhuisd en uitgebreid. Voorheen verkochten ze alleen mannen en kinderkleding. Maar nu verkopen ze ook vrouwenmode. Yes! Ik vind dat de WE ook erg leuke kleding heeft voor dames dus hier ben ik erg blij mee.

_MG_9127 _MG_9129 _MG_9130
Ook deze winkel ziet er weer super uit!

_MG_9135

Dit vond ik wel erg grappig. Het is namelijk de bedoeling dat hier de Amac in komt, maar die komt pas over een maand. Maar omdat ze toch mee wilde doen met de opening, kwamen ze met dit. Appels! Zo leuk bedacht! 🙂

_MG_9138

En dan nu.. De V&D! Het was onzeker of deze nog naar Uden zou komen maar, hij is er en wat zijn we hier blij mee. Ik vind de V&D echt een hele leuke, fijne winkel dus ik ben blij dat deze nu ook in Uden zit.

_MG_9143

Do you see that…? Ik kom er zo op terug 😉

_MG_9142

Een feitje, hiervoor had Uden nog geen enkele roltrap!

_MG_9151

Heerlijke Scentchips♥

_MG_9158

BLOND ♥

_MG_9165_MG_9169 _MG_9172

Wat een hoop leuke dingen hebben ze toch bij de V&D!

_MG_9155

En middenin de V&D zit ook een La Place. Yummie, nu kan ik hier voortaan ook heerlijke broodjes halen!

Maar hetgeen waar ik toch het meest enthousiast over was…

_MG_9188 _MG_9191 _MG_9190 _MG_9189

SLEEEEKK! Oh wauw, ik had totaal niet verwacht dat de Sleek counter naar Uden zou komen. Het is dan ook de enige make-up die ze verkopen bij onze V&D. Maar wauw wat ben ik hier blij mee. En zo natuurlijk ook mijn vriendinnen hier in de buurt. Eindelijk kunnen we de prachtige producten van Sleek swatchen, testen en proberen voordat we het kopen. Heaven ♥

_MG_9196

Ik ben echt super blij met deze nieuwe aanwinst voor Uden. Ik denk er nu meer mensen uit de omgeving komen winkelen. Want eigenlijk hebben we al veel leuke winkels maar, de H&M en V&D maken het plaatje helemaal af!
Ook zijn de Rabobank en T-mobile verhuisd naar de Promenade, zo hebben deze ook een betere plek in het centrum.
Tussen de WE en de Amac is trouwens nog een pand leeg, dus ik ben benieuwd wat daar gaat komen. Iemand nog leuke ideeën? 🙂

En hieronder nog wat foto’s om jullie nog een indruk te geven van andere gedeeltes van het centrum.
Voor wie nog nooit in Uden is geweest en er wel redelijk dichtbij woont. Kom gewoon een keer gezellig langs! Uden is een heel leuk dorp (eigenlijk vind ik het een stad!) om te winkelen.
En als je er dan toch bent, stuur me dan even een berichtje, dan spring ik op de fiets hihi.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen bij de nieuwe aanwinst van Uden. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

(Visited 208 times, 1 visits today)

20 gedachten over “Opening Promenade Uden

 1. Marion

  Heerlijk! Lijkt me zo tof zo’n promenade. De stad is ook leuk natuurlijk, maar als het regent kan jij in ieder geval lekker op je gemakje blijven shoppen! Super!

  Reageren
   1. Marion

    Oh hahaha, dat dacht ik! Maar de winkels zijn wel heel groot, want er zijn roltrappen. Dus dan maar lekker lang in één winkel shoppen! 😀

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge