The Master Perfumer

_MG_8265

Ik loop het parfum-schap in de Kruidvat eigenlijk altijd voorbij. Maar toen er een klein, extra schap bij gezet was met de parfums uit de The Master Perfumer collectie. En toen moest ik wel even ruiken en nam ik deze mee.

Dit parfum is speciaal ontwikkeld voor Kruidvat. Dit parfum, zit samen met nog 6 andere geuren in de The Master Perfumer collectie. Black Vanilla, Cherry Bloom, Orange Blossom, Rose, Violet Orchid, Amber en White Lily.  Ik kon ze helaas niet allemaal vinden in de winkel, maar op internet zijn alle soorten te verkrijgen.

IMG_8232

Naast de geuren voor vrouwen, zijn er ook nog 6 geuren te verkrijgen voor mannen: White Cedar, Marine Aqua, Grey Fouegere, Blue Spice, Black Wood en Black Musk. Misschien leuk als een klein cadeau voor je vriend!
Alle parfums in deze serie zijn een eau de toilette, dit is minder sterk geconcentreerd dan een eau de parfum. Maar dat hoeft niet automatisch te betekenen dat het een minder sterke geur is.

IMG_8235

Er staat een hoop, goede informatie op de achterkant. Leuk om te weten dat de geur dus minimaal 53 keer is aangepast en dat de 53e geur is uitgekozen!

IMG_8242

De ingrediënten staan op de achterkant. Ik vind de ingrediënten niet zo belangrijk bij een parfum. Wel zie ik dat er alcohol in zit, dit is niet super goed voor je huid, maar het zorgt er wel voor dat een geur langer blijft hangen.

IMG_8243

Zo ziet de flacon eruit. Een kleine tasverstuiver. Ideaal als je niet 100% zeker weet of je een geur lekker vind, maar ook perfect om mee te nemen. Kruidvat heeft de verpakking heel minimaal gehouden en dat is ook waarom de geuren niet duur zijn, maar wel van goede kwaliteit.

IMG_8250

Want, de geur ruikt echt heerlijk! De geur bevat noten van perzik, jasmijn en amber. Hij ruikt vrij kruidig, licht en een beetje zoet tegelijkertijd.  Echt een heel aparte geur, zeker geen goedkope geur!

_MG_8260

Ik ben echt helemaal weg van deze geur, hij is echt perfect voor als je dagelijks een klein extraatje wilt toevoegen. Ook mijn vriend is helemaal weg van deze geur, hij vindt hem echt super lekker. En gelukkig maar hihi 🙂

Deze tasverstuiver bevat 15 ml en kost €3,49 en voor een fles van 50 ml betaal je €7,99. Super goedkoop voor een lekkere geur. Er zijn genoeg geuren beschikbaar dus er zal altijd wel iets voor jou bij zitten.

(Visited 369 times, 1 visits today)

10 gedachten over “The Master Perfumer

  1. Anniek

    Ja, hij is lekker hè! Van de geuren die deze lijn bevat is dit ook mijn favoriet, hij is echt fijn. Lekker budget ook. Alcohol zit trouwens in elke parfum, gelukkig valt dat inderdaad wel mee hoe slecht het voor je is. Fijne review! X

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge