Get Your Freak On! | Tag

761e0fd3e5156a1f162ea9cd2c2f2b88

Het is weer tijd voor een tag! De Get Your Freak On -tag is een tag die ik de laatste tijd echt bij iedereen voorbij zie komen. Ik vind hem zo leuk, omdat het niet zo’n gewone en simpele vragen zijn. Ik moest er goed over na denken en dat maakt het zo leuk. Vragen over body skills, knuffels en rare gewoontes. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Welke nickname gebruikt je familie voor je?
Ehh volgens mij hebben ze geen bijnaam voor mij. Tenminste, niet dat ik het weet. Mijn ouders noemen me gewoon altijd Marjoleine en mijn broertjes ook..

Wat is een rare gewoonte van je?
Ik heb zoveel rare gewoontes haha. Maar als je me vraagt om er eentje op te noemen.. Heel vaak als ik een beschuitje eet met boter en hagelslag, zet ik de boter terug in de kast en de hagelslag in de koelkast. En dit doe ik dan ook heel erg vaak haha.

Wat zijn je fobieën?
Donker (inclusief naar buiten kijken als het donker is), wespen en hoogtevrees.

Welk liedje zing/schreeuw je lekker hard mee als je alleen bent?
Bijna de hele top 40 als ik alleen in de auto zit of boven op mijn kamer!

Wat is irritant aan jou, waar irriteer je je aan bij anderen of in het algemeen?
Wat is er irritant aan mij.. Ik denk dat het vrij irritant is dat ik me snel zorgen maak en ook dat ik snel moet huilen en soms ben ik nogal over emotioneel. Ja, ik denk dat, dat soms wel irritant is voor de mensen om me heen.
Ik irriteer me vrij snel aan andere mensen en dan vooral aan mijn broertjes. Als die ook maar iets doen dan ben ik al geïrriteerd, oepss. Mijn broertjes weten dit voortaan ook, dus dan doen ze ook extra hun best om mij te irriteren. Maar over het algemeen vind ik smakken irritant, net als krabben aan een droge huid, neus constant ophalen, schreeuwen, na-apen, altijd hetzelfde woord gebruiken, piepen en aanstellen.

90f0b8df174514ca7f648684e9acd01e

Aan welke kant van het bed slaap je?
Links! En soms als ik alleen slaap in het midden 🙂

Hoe heette je eerste knuffel?
Konijn, want het was een mega groot konijn. Heel origineel toch?

Wat bestel je bij de Starbucks?
Oh dit is lastig! Ik ben twee keer bij Starbucks geweest en ik bestelde beide keren warme chocomel.. Misschien maar een goed idee om binnenkort een keer koffie te gaan halen haha.

Welke beautyregel raad je iedereen aan, maar houd je jezelf niet aan?
Minimaal 2/3x per week insmeren met bodylotion! Zo krijg je een babyzacht huidje. Ik zelf vergeet het heel erg vaak, maar als ik het dan doe voel ik ook meteen het verschil!

Wat is jouw positie onder de douche?
Staand als ik snel wil douchen, zittend als ik mijn benen moet scheren. Dat gaat dan echt veel makkelijker, ik glijd anders nogal snel uit en dat wilt niemand hebben!

Heb je gekke body skills?
Ik kan mijn tenen in mijn mond stoppen, dat lijkt me wel gek genoeg.. Oh en als ik mijn billen aanspan dan knakt er iets.. Oeps haha.

25125b4b224308840bcd5a2803683c4c

Wat is je favoriete snack?
Chips en zure matten :3

Wat is een stopwoord van je?
Vroeger had ik een stopwoordje en dat was “duh.” Maar nu heb ik (volgens mij) er geen meer.

Wat draag je in bed?
Ja dit is eigenlijk meer een TMI vraag. Ik vind het niet fijn om in een pyjama te slapen, dus eigenlijk draag ik alleen ondergoed en soms ook een hempje. En ik val altijd in slaap met sokken aan!

Dit waren mijn antwoorden. Ik ben benieuwd naar jullie rare gewoontes! 

(Visited 48 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Get Your Freak On! | Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge