Gravity World Tour | Against The Current

Against The Current - 25-9-2015

Zoals sommige van jullie misschien al wisten ben ik twee weken geleden bij het concert van Against the Current geweest. Een van mijn favoriete bands en daarom wil ik er vandaag ook nog even wat over vertellen. Ik ben nog steeds zo enthousiast! 

20150925_210824

Op 25 september was het eindelijk zover. Lieke en ik gingen samen naar Amsterdam om daar naar het concert van Against the Current te gaan. We waren ongeveer een uur te vroeg, waardoor we ook het voorprogramma nog konden zien en snel wat band merchandise te kopen. Allebei een beanie. Ik was stiekem best zenuwachtig voor het concert. Een band die ik al jaren volg via YouTube, maar nu was het dan ook het moment dat ik ze in het echt ging zien. Ik voelde me een echte fan-girl hihi.

20150925_215329

Voor wie Against the Current nog niet kent: Against the Current is een band uit Poughkeepsie, New York. Allemaal rond de 18-20 jaar oud. En ze zijn bekend geworden via YoutTube door hun covers en daarna kwamen ze uit met hun eigen singles en albums.

20150925_210947

Het leukste aan het concert vond ik dat ze nummers speelde van het album Gravity, maar ook oudere nummers, covers en een compleet nieuw nummer. (Dat nummer is nu wel uit, yes!)
Om jullie een idee te geven van de nummers, heb ik hier de set list voor jullie:
Talk
Paralyzed
Infinity
Something you need
Closer, Faster
Thinking (eerste single)
Since you been gone (cover Kelly Clarkson)
Dreaming alone
Outsiders (nieuwste single)
Gravity
Comeback kid
Chocolate (cover)
Fireproof
Brighter
Another you

20150925_211436

Ik vond het een geweldig concert en als ze weer naar Nederland komen, ga ik er ook zeker naartoe en dan ga ik voor de vip tickets. Want ik wil ze toch wel graag ontmoeten 🙂 Na het concert kon ik nog steeds niet geloven dat ik Against the Current echt had gezien, kennen jullie dat gevoel?
Hieronder het nummer Outsiders, dit nummer hoorde ik voor het eerst tijdens het concert en daardoor ben ik er ook zo dol op!

Wat is jouw favoriete band? ♥ 

(Visited 55 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge