HBO Gone Wrong! Again?!?

12622188_1294701400546678_8341787032143832616_o

Als jullie mij al wat langer volgen, weten jullie dat deze titel wel heel erg lijkt op een titel van een artikel vorig jaar. Toen heette het artikel Studiekeuze gone wrong en nu heet het artikel toch net iets anders. Ik heb een belangrijke keuze gemaakt en deze wil ik natuurlijk met jullie delen. Daarom vandaag een persoonlijk artikel! 

IMG_0013

Vorig jaar ben ik gestopt met de Pabo, gewoon omdat ik de opleiding niet bij mij vond passen. Een redelijk simpele reden en makkelijk om over heen te komen. Maar dit jaar stop ik weer met mijn studie, alleen om een andere reden.

Laat ik het maar meteen zeggen: Het is me niet gelukt om de nodige 40 studiepunten te halen om over te gaan. En in dit geval baal ik er heel erg van, dit was namelijk wel een leuke opleiding..

Helaas gingen de (leer)tentamens nooit zoals verwacht, hoe hard ik ook mijn best deed. De projecten en praktijk tentamens daarentegen gingen heel goed. Zeker alles wat te maken had met ontwerpen, koken en Photoshop.

IMG_0019

En wat nu? Wat is nu het plan? Ik moet je eerlijk vertellen dat ik er nog niet eerder over na had gedacht, maar toen ik erover na ging denken had ik het binnen twee dagen beslist. Ik heb me ingeschreven voor twee mbo opleidingen en hoop dat ik bij minimaal één van de twee word aangenomen.

De opleidingen waarvoor ik me ingeschreven heb zijn: Fotografie en media vormgeving. Beide opleidingen lijken me zo leuk en passen erg goed bij mij. Wel besef ik me, dat het best laat is om mezelf in te schrijven. Maar hé, wie niet waagt, wie niet wint!
Komende dinsdag heb ik een intakegesprek voor de fotografie opleiding, dus ik ben heel erg benieuwd en natuurlijk hou ik jullie op de hoogte!

Nu heb ik een vraag aan jullie. Hebben jullie ooit zoiets meegemaakt en hoe heb je dit ervaren en daarna misschien wel opgelost?

Liefs,
Marjoleine ♥

(Visited 105 times, 1 visits today)

8 gedachten over “HBO Gone Wrong! Again?!?

 1. Celine

  Of ik al eens zoiets heb meegemaakt? Vaker dan 1x zelfs! Ik ben bezig met mijn derde opleiding na twee onafgemaakte opleidingen. Ik weet hoe naar het kan zijn als je je opleiding niet bij je vindt passen of niet af kunt maken, maar het is geen falen, maar leren. Je leert jezelf beter kennen en dat is waar het om draait. Succes met je toelatingen!

  Reageren
 2. Fleur

  Wat naar zeg! Dit klinkt echt heel vervelend, maar gelukkig heb je er niet zo lang over getwijfeld. De twee mbo opleidingen klinken echt heel erg leuk en ik wens je heel veel succes bij de toelatingen! 🙂
  Fleur onlangs geplaatst…Mijn Hop On Hop Off ervaringMy Profile

  Reageren
 3. Kelly

  Ik heb een klasgenoot die zo’n zelfde keuze heeft gemaakt en er heel gelukkig mee is! Dus ik denk dat het niet verkeerd is wat je nu hebt gedaan, ten slotte kom je er met een omweg ook 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #7My Profile

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge