Hoe Nep Ben Jij? | Tag

Collages3 - kopie

Ik kwam de laatste tijd erg veel tags tegen. Te veel om allemaal tegelijk te doen. Maar toch, deze tag bleef steeds maar voorbij komen. Op grote en kleinere blogs. Maar het was het artikel van Rachel Kromdijk dat me echt overtuigde! En vandaag heb ik hem dan eindelijk ingevuld: de “hoe nep ben jij?” – tag.

Ben jij ooit cosmetische chirurgie ondergaan of overweeg je het? 
Nee, ik ben daar echt nog te jong voor. Ik ben pas 18 en dat vind ik echt nog te jong. Als ik later oud ben en alles gaat hangen kan ik het misschien overwegen. Maar als ik mezelf gewoon gezond hou, vind ik het ook niet nodig.

Gebruik jij nep wimpers?
Heel af en toe voor een feestje. Ik heb laatst echt prachtige nepwimpers gevonden en deze zou ik wel elke dag kunnen dragen. Ze staan super natuurlijk en geven net dat beetje extra! Het zijn de Lash Couture Corner Lashes.

Draag je een weave of nep haar? 
Nee maar, ik zou het wel graag willen. Niet voor dagelijks gebruik maar, het lijkt me zeker leuk voor feestjes. Mijn haar is super dun en het kan echt wel wat extra volume gebruiken.

Gebruik je elke dag make-up?
Ja ik denk het eigenlijk wel. Heel soms dat ik op een zondag geen make-up opdoe maar, vaak doe ik dan in de middag toch een beetje mascara en oogpotlood op. Dus je kan wel zeggen dat ik elke dag make-up gebruik..

Kan je nog zonder make-up? 
Ik kan wel zonder maar, ik wil het niet meer. Ik vind het leuk om me elke ochtend op te maken om er zo frisser, wakkerder en leuker uit te zien. Met make-up voel ik me zekerder omdat, ik mijn schoonheden kan accentueren en de oneffenheden kan bedekken.

Draag je nep nagels?
Af en toe. Ik vind nep nagels vaak te lang maar, daarom draag ik ze weinig. Ik vijl ze eigenlijk altijd veel korter dan dat ze standaard zijn. Dus ik ben er vaak erg lang mee bezig!

Camera

Verf je je jaren? 
Ik heb mijn haren echt jaren lang, elke maand geverfd. Maar nu laat ik het weer uitgroeien omdat, mijn haar er echt niet meer gezond uitzag. Nu zie je wel goed dat ik het laat uitgroeien maar, het lijkt eigenlijk gewoon op de uitgroei van zomerblond haar. Dus gelukkig is het geen heel onnatuurlijk resultaat.

Ga je onder de zonnebank?
Nee. Ik weet hoe slecht dit is voor mijn huid dus, ik doe het niet. Ik verbrand heel erg snel in de zon en ik ben dus ook bang dat ik nog erger verbrand in de zonnebank. Nee sorry maar, dan gebruik ik liever een keer een zelfbruiner.

Gebruik je selftanners?
Nee maar, dit wil ik wel gaan doen. Mijn huid is echt melkflessen-wit.. En voordat ik dan eindelijk bruin ben, is de vakantie weer voorbij. Dus dit jaar wil ik graag iets bruiner zijn voordat ik in mijn bikini rond ga lopen.

Heb je tattoos? 
Nee ik heb geen tattoos maar, ik vind ze wel erg mooi. Ik zit er soms ook over te denken maar, van mijn ouders mag ik het absoluut niet. Dus dat word wachten tot ik uit huis ben. Zo heb ik in ieder geval genoeg tijd om er over na te denken.

Heb je piercings?
Ja, een navelpiercing. En dan heb ik nog in beide oren twee oorbellen. Maar ik vind piercings niet erg. Wanneer je het niet meer mooi vind, kun je het er altijd uit halen. Hier zit je dus niet je hele leven aan vast. Wel is het zo dat je dan een klein litteken overhoudt en in je oren blijf je eigenlijk altijd een gaatje zien.

Hoe nep ben jij?

(Visited 41 times, 1 visits today)

7 gedachten over “Hoe Nep Ben Jij? | Tag

  1. blogenbeauty

    Leuke tag, en leuk geantwoord! Misschien neem ik hem ook wel over. Ik volgde je nog niet, nu wel, leuke blog heb je! X

    Reageren
  2. blogenbeauty

    Leuke tag en leuk geantwoord! Misschien neem ik de tag wel over voor mijn blog. Ik volgde je nog niet, nu wel, heb net je blog even bekeken, leuke stijl. X

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge