Insta Moments #1

Blog23

Vandaag heb ik een nieuw soort artikel. Ik ga mijn Instagram foto’s van afgelopen week delen met jullie! Het leek me wel leuk om hier iets meer over te vertellen 🙂 En misschien ga ik dit wel wekelijks doen, als ik genoeg foto’s plaats in ieder geval.


Bij de eerste foto heb ik er ook meteen een met een lange beschrijving! De 20 facts tag ging al een tijdje rond op Insta en Madeleine was zo lief om mij te taggen.


En dan is het eindelijk hier, mijn eigen domein! Ik ben hier zo blij mee en ik hoop dat al mijn lieve volgers ook mee zijn gegaan naar het nieuwe domein. Nu is het alleen nog wachten tot Bloglovin mijn site url verandert. Dan kunnen jullie me gewoon blijven volgen vanaf Bloglovin.


Oei, al die wekkers.. En dan te geloven dat ik ook echt niet opsta als ik niet genoeg wekkers zet. Ik ben echt geen ochtendmens, eerder een avond-/ nachtmens!


Toen Madeleine aan me vroeg wat ik aan het doen was, was ik bij Basic-Fit samen met mijn lieve vriendinnetje Wikke. We hebben afgesproken om elke week te gaan fitnessen, dus ik hoop dat dit ons ook echt gaat lukken.


En toen was de dag eindelijk aangebroken. 3 april werd het Hunkemöller bikini record gehouden. Hier had ik me al maanden geleden voor opgegeven samen met drie vriendinnen. Helaas kon Zoë niet mee, want ze had een hersenschudding :c Maar ik heb er wel een hele leuke dag van gemaakt met Lieke en Eline.


Zien jullie trouwens die leuke tas hier? Deze heb ik gekregen van Madeleine. Ze maakt deze tassen zelf en ze verkoopt ze ook. Ik ben echt super blij met deze tas, want hij is zo lekker groot en makkelijk mee te nemen. Ben je ook geinteresseerd in deze tas neem dan een kijkje bij Madeleine. Je kan haar vinden op o.a. haar blogtwitterfacebookinstagram en youtube. Deze tas is te koop voor €3,00. Ook wilt ze de tas voor €2,07 extra verzenden binnen Nederland en voor €3,45 in België!


Hier stonden we in de rij om geteld te worden voor de recordpoging. Uiteindelijk bleek dat we maar met ongeveer 1800 vrouwen waren. Toch wel een teleurstelling omdat 4500 vrouwen zich in hadden geschreven. De recordpoging is dan ook niet gelukt, jammer genoeg. Maar we hebben wel bijna €10.000 opgehaald voor Pink Ribbon. En ook was het een hele leuke dag samen met mijn vriendinnetjes!


Hier gingen we in de vorm van de Hunkemöller strik staan!


Ik ben van zaterdagavond t/m maandagochtend samen met mijn vriend geweest. Zondagavond lagen we samen in bed, mijn vriend was nog wat aan het gamen en youtube video’s aan het kijken. En ik keek natuurlijk mee!


Mijn make-up van maandag. Een simpele ooglook met een flinke, zwarte eyeliner. Ik ben echt dol op deze look. Ik neem ook erg graag de tijd om mijn make-up te doen, maar als ik moet werken neem ik daar echt geen tijd voor. Daarom maak ik me altijd extra uitgebreid op, op vrije dagen en op dagen waarop ik pas later hoef te werken.


Ik vond deze titel wel toepasselijk. Mijn haar is van nature donkerblond, maar ik heb het vorig jaar lichter blond geverfd met high – en lowlights. Nu zitten er zo veel verschillende kleuren blond in mijn haar! Maar ik vind het eigenlijk best wel leuk.


Essentials of the day 🙂 #sleek #nyx #maxfactor #essence || Dit waren mijn essentials van de dag. Ik ben echt helemaal weg van de Sleek foundation (zie hier voor review). Ook pakte ik mijn eerste palette er weer eens bij, hij is helemaal versleten en ik heb al zo veel pan geraakt (zie hier). Ook gebruik ik Nyx taupe dagelijks net als mijn favoriete mascara en de pure nude poeder van Essence.

Ik vind het een leuk overzicht geworden, maar het was dan ook een leuke week!
Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

(Visited 33 times, 1 visits today)

10 gedachten over “Insta Moments #1

  1. Fleur

    Wat een leuke en drukke week heb je gehad, het is een mooi overzicht geworden! Wel jammer van dat record, maar toch goed dat jullie zoveel geld hadden ingezameld! Je haar ziet er echt super mooi uit met die verschillende kleuren blond ♥
    Fleur onlangs geplaatst…Google Cardboard GlassesMy Profile

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge