Personal Update | Stoppen met werken?

IMG_5248

Hoi lieve volgers. Vandaag heb ik weer een persoonlijke update, Er zijn de laatste tijd een aantal dingen gebeurt die ik toch graag met jullie wil delen. Lees je mee?

Stoppen met werken
Als eerste misschien wel de belangrijkste gebeurtenis. Ik heb ontslag genomen bij de Bristol. Een beslissing waar ik al langer aan zat te denken. En waarom? Ik krijg steeds meer last van mijn rug. Ik heb hier ‘vroeger’ altijd al veel last van gehad. De afgelopen tijd was dat over.. Totdat ik weer begon met werken en het elke week weer erger werd. Tijdens weekendbaantjes had ik hier nooit last van, maar nu ik (bijna)  elke dag 7,5 uur moet staan, word het steeds erger. Ik vind dit erg jammer, want ik ga de bezigheid wel missen. 14 juli is mijn laatste werkdag en dat betekend voor mij dat ik nog maar 8 dagen hoef te werken en dan ben ik helemaal klaar.
Er zit natuurlijk ook wel een positieve kant aan het stoppen met werken, ik heb meer vrije tijd om leuke dingen te doen en echt te genieten van mijn vakantie. Zo kan ik ook weer helemaal fit aan mijn nieuwe opleiding beginnen.

Fitnessen
Ik wil ook meer gaan fitnessen. Dit o.a. vanwege mijn rugpijn, want wanneer ik mijn rug train, blijft de rugpijn langer weg. Maar ook wil ik gaan fitnessen, omdat ik nog steeds aan het aankomen ben. En hier baal ik echt ontzettend van. Ik was vroeger namelijk altijd dat meisje dat alles kon eten en geen grammetje aan kwam. Toen at ik gewoon een zak chips als lunch.. (Heel slecht, I know!) Maar nu heb ik het idee dat alles wat ik eet er meteen aan komt. Mijn leuke zomerjurkjes passen allemaal niet meer en dat is natuurlijk wel een leuk excuus om nieuwe kleding te kopen, maar ja, ik zou toch liever weer in die jurkjes passen.

Nieuwe bril
Wel leuk nieuws. Ik heb een nieuwe bril (al te zien op de beginfoto!). Deze bril is van het merk DKNY en heb ik gekocht bij de Hans Anders. Ik wilde al een hele lange tijd een nieuwe bril, omdat mijn RayBan niet meer de goede sterkte had en ik toch wel weer iets anders wilde. En als ik eenmaal met dat idee zit, wil ik dan ook echt een nieuwe bril. En daar is ie dan. Het is een enorm groot montuur (volgens de meeste mensen) en hij is bruin-gevlamd van kleur. Ik ben er helemaal dol op. Eindelijk weer een bril waardoor ik goed kan zien!

16 Juli
Nu denken jullie misschien. Wat is er nou te doen op 16 juli? Dat is de dag waarop ik te horen krijg of ik aangenomen ben bij de opleiding Food Design & Innovation. Ik ben het wachten nu echt wel zat haha, ik wil gewoon weten met welke opleiding ik volgend jaar ga starten. Er is eigenlijk maar één opleiding waarmee ik wil starten en dat is Food Design. Duimen jullie allemaal mee voor mij? 🙂

25 September
En dan is dit ook nog eens een hele leuke datum, want… Op deze dag ga ik naar het concert van Against The Current samen met Lieke (een lief meisje die ik heb leren kennen op de Pabo). Ik heb hier zo enorm veel zin in! Want, zoals jullie (denk ik) al weten, ben ik helemaal fan van de muziek van ATC. Ik kan echt niet wachten!

Dit was alles wat ik even met jullie wilde delen. Leuke en minder leuke dingen. Mocht je nu toch nog vragen hebben, stel ze gerust. Ik sta er voor open.

Veel liefs ♥

ps. Hieronder een clip voor de mensen die Against The Current nog niet kennen, maar wel benieuwd zijn!

(Visited 77 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Personal Update | Stoppen met werken?

 1. eachscarhasastory

  Leuk! Food Design & Innovation, tof! Waar ga je de opleiding doen? Ben afgelopen jaar bij deze opleiding wezen kijken in Den Bosch, grote kans dat het voor mij voedingsmiddelentechnologie wordt volgend jaar, maar ik twijfel nog steeds want Food Design & Innovation sprak me ook erg aan! Succes met afwachten! Je nieuwe bril staat je goed! Ik moet binnenkort ook echt een nieuwe, kan alleen nooit kiezen! Geniet van je vrije tijd! Xoxo
  eachscarhasastory onlangs geplaatst…Quote | Do you?My Profile

  Reageren
  1. Marjoleinee Bericht auteur

   Dankjewel! Food Design & Innovation is in Den Bosch, is wel een lotingstudie, dus je kan je niet meer inschrijven. Voedingsmiddelentechnologie leek mijn ook leuk, maar te moeilijk (denk ik). Ik kan ook nooit kiezen, maar nu wist ik meteen welke bril het moest worden haha! 🙂 xxx

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge