Shoplog Oss, Uden, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch!

IMG_0777

Afgelopen weken heb ik lekker veel geshopt. Ik had nieuwe schoolspullen kopen en ik wilde nieuwe schoenen. Natuurlijk is het weer veel meer geworden en vandaag laat ik zien wat ik allemaal heb gekocht! Kijk je mee? 

IMG_0803

Als eerste mijn aankoopjes uit ‘s-Hertogenbosch. Ik had dringend nieuwe lingerie nodig dus ik kocht deze schattige witte bh bij de H&M (€9,99). Ook kocht ik nog een nieuwe broek (€19,99) en een aantal dupes van de invisibobble (5 voor €2,99. Deze kocht ik trouwens in Eindhoven). Deze werken echt perfect, stukken beter dan ook elastiekje!

IMG_0806

In Eindhoven zijn we bij de Primark geweest en dit zijn drie van mijn aankoopjes. Ik had veel meer gekocht, maar dat heb ik al gedragen dus dat ligt in de was. Links zie je een blouse van de herenafdeling (€12,-), ik vond hem zo leuk dat ik hem heb meegenomen. In het midden zie je een wit shirt vol met minions (€8,-), ik ben nu eenmaal dol op minions! En rechts zie je nog 3 paar sokken met panda’s en aapjes! (€3,-)

IMG_0791

In Eindhoven kocht ik nog een paar witte schoentjes bij de H&M (€9,99) en bij Pippoos kocht ik de enige echte Sharpies (ongeveer €15). Weten jullie al wat ik hiermee ga doen? Het wordt in ieder geval een DIY, als jullie er een artikel over willen zien, laat dan even een reactie achter.

IMG_0785

Bij de Hunkemoller in Uden kocht ik dit setje uit de nieuwe, Fashion Fever collectie, Sinds de eerste keer dat ik de reclame voorbij zag komen, wist ik dat ik dit setje wilde hebben. Nu was er 20% korting op deze items en nam ik ze mee. (Voorgevormde longline beugel bh Trecia nu €26 en String Trecia nu €10.)

IMG_0796

Bij de Intersport in Uden gingen we eigenlijk op zoek naar cross-fit schoenen voor mijn vriend, maar ik liep uiteindelijk naar buiten met een compleet nieuw sportlook haha. Een nieuwe legging (€29,99) en nieuw hempje (€19,99) van het merk Energetics. En handschoentjes van Nike (€17,99), ik krijg tijdens het fitnessen snel last van mijn handen, dus hopelijk is dit de oplossing.

IMG_0783

In Eindhoven kocht ik dit geweldig paar Nike Air Max Thea. Ze waren nu in de sale voor €99,99 en ik kon ze niet laten staan. Ik ben sowieso dol op Nikes en mijn air max thea zitten zo lekker dat ik daar niet over hoefde te twijfelen. De print vind ik zo enorm leuk en lekker fel, love it!

IMG_0809

En als laatste kocht ik in Oss mijn nieuwe schoolspullen bij de Hema en Action. Een hele hoop spullen waar ik in totaal ongeveer €20/30 voor kwijt was. Ik heb misschien iets teveel pennen gekocht (niet eens alle pennen staan op de foto), maar nu heb ik in ieder geval genoeg voor komend jaar / jaren.

IMG_0780

En dit was alles wat ik heb gekocht. Wat is jouw favoriete item en heb jij nog iets leuks gekocht de afgelopen tijd?

(Visited 112 times, 1 visits today)

10 gedachten over “Shoplog Oss, Uden, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge