The boyfriend tag!

Mie foto's

Op een hele hoop blogs ben ik deze leuke tag al tegen gekomen, maar niet eerder was het in me opgekomen om deze daadwerkelijk uit te voeren. Tot dat ik de tag opnieuw tegen kwam bij Creativminded, toen wist ik dat ik hem ook wilde doen! Vandaag is het dan eindelijk zover en gaat hij online: the boyfriend tag!

1: Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?
Zijn antwoord: Probably een serie, of een kookprogramma! Maar aan de andere kant kijkt ze de series vaker via internet haha 🙂 maar nu ik er aan denk…ze kijkt meestal alleen tv met haar gezinnetje en dan is het Divorce of wie is de mol. Zelf zit ze liever achter haar laptop, bloggen, food, shopping en haar eigen vrolijke wereldje :3
Mijn antwoord: Ja, ik zit inderdaad vaker achter mijn laptop dan dat ik tv kijk maar als ik dan tv kijk is het inderdaad een kookprogramma of een serie zoals Divorce / wie is de mol.

2: Noem iets wat ze niet lust.
Zijn antwoord: Ze lust echt heel veel en daar ben ik blij mee, alhoewel ze nog niet evenveel lekker vindt als ik. Best een lastige vraag dit…. Ze lust alles eigenlijk, alleen denk ik dat je haar niet echt blij maakt met stamppotten of gewoon op z’n Nederlands: gekookte aardappelen.
Mijn antwoord: Ik word inderdaad niet blij van stamppot of een gekookte aardappel, maar ik lust het wel!

3: Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?
Zijn antwoord: Deze is niet moeilijk, het is alleen vaak de vraag: alcohol of geen alcohol?
Als we aan de alcohol gaan dan is het voor haar een droge witte wijn, en dan vaak een Chardonnay of een Sauvignon-Blanc. Gaan we niet aan de alcohol dan draait het meestal uit op een ijsthee 🙂
Ze is in ieder geval niet van het bier.
Mijn antwoord: Helemaal waar!

4: Wat is haar schoenmaat?
Zijn antwoord: Ja hier valt niet echt uitgebreid over te vertellen; maat 38 it is! Wat een kleine voetjes ;3
Mijn antwoord: Ik heb echt super lang maat 38 gehad, maar nu is het toch vaak een 39, maar als ik hakken draag is het altijd nog 38!

5: Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon.
Zijn antwoord: Spaghetti Carbonara, en dan die van haar vader. Die heeft zo zijn eigen geperfectioneerde recept in haar ogen!
Mijn antwoord: Jaa mijn vader maakt echt de allerlekkerste Spaghetti Carbonara!

6: Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?
Zijn antwoord: Wax Melts, of of…Iets van schattige poppetjes, offff minions! Maar dat alles naast haar make-up obsessie. Ze verzamelt ook echt heel heel veel make-up.
Mijn antwoord: Hier heb ik echt niks aan toe te voegen, klopt helemaal! 🙂

7: Wat is haar favoriete ontbijtje?
Zijn antwoord: Meestal begint ze graag met een beschuitje met iets lekkers erop, maakt vaak niet uit wat, ze heeft niet echt een favoriet want zelfs een eitje zou goed zijn. Maar als ze naar school gaat eet ze ’s ochtends vaak yoghurt met de ene keer wat superfood erin, andere keer een lepetje (of twee) aan honing. Het varieert.
Mijn antwoord: Dit klopt echt alweer helemaal. Als ik in een hotel ben kan je me ook heel blij maken met een croissantje.

8: Wat is haar favoriete muziek?
Zijn antwoord: Ze luistert een beetje van alles, maar in haar favorieten ontbreekt Avril Lavigne sowieso niet! Ook staan er verschillende rockbands tussen, en veel bekende muziek de top 40 etc.
Mijn antwoord: Precies ♥

9: Wat is haar favoriete sportteam?
Zijn antwoord: Volgens mij heeft ze niet echt een favoriet sportteam, ze is niet actief bezig met sport. Dus ik kan me ECHT geen favoriet sportteam bedenken.
Mijn antwoord: Klopt, ik ben echt totaal geen sport fan.

10: Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?
Zijn antwoord: Uhm, lastige…ik dacht dat ze iets aan korfbal had gedaan maar dat is niet zo. Ze zal vast wel veel geprobeerd hebben, maar geen vaste teamsport. Ze doet wel fitness.
Mijn antwoord: Ik heb vroeger een aantal jaren op dansen gezeten, maar toen was ik nog heel klein. Daarna heb ik inderdaad heel veel geprobeerd, maar ik ben nooit blijven hangen. Nu fitness ik alleen 🙂

11: Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

Zijn antwoord: Dit is een lastige, kan me niet echt iets indenken. Misschien Game ik teveel, oh..of de Bass boosted muziek die altijd kei hard aan kan staan, tenminste…dat vind ik.
Mijn antwoord: Aan dat gamen en die bass boosted muziek ben ik voortaan wel gewend. Maar als ik dan op de wc zit en de hele wc trilt door die muziek, dan zou het wel wat zachter mogen.

12: Waar is ze geboren?
Zijn antwoord: Ik dacht in Veghel in het ziekenhuis.
Mijn antwoord: Klopt!

13: Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?
Zijn antwoord: Volgens mij kun je haar blij maken met kersentaart, net als ik. Maar er is niet echt een favoriet te noemen net als met eten. Ik weet wel dat Mokkataart ook hoog in het lijstje zal staan bij haar.
Mijn antwoord:  Mij kan je echt blij maken met alle soorten taart, alleen niet met rijstevlaai. Maar gelijk heb je wel, kersen- en mokkataart staan hoog in mijn lijstje.

14: Welke kleur hebben haar ogen?
Zijn antwoord: Net als ik; bruin. Nouja…eigenlijk heb ik groen-bruin, en zij heeft alleen Bruin.
Mijn antwoord: Brown it is 🙂

15: Wat zou ze uren kunnen doen?
Zijn antwoord: Verschillende dingen, maar als ik logisch nadenk dan verslindt ze de meeste uren door series te kijken.
Mijn antwoord: Ja series kijken, dat kan ik echt uren doen. En bloggen 🙂

16: Wat voor een uniek talent heeft ze?
Zijn antwoord: Tekenen! Dat kan ze echt heel goed! Ik vind dat een talent!
Mijn antwoord: Ahw wat lief ♥

17: Hoelang zijn jullie al samen?
Zijn antwoord: sinds 14 oktober 2012, dus dat is nu ongeveer 2 en een half jaar, wauw wat gaat dat snel!
Mijn antwoord: Ja! <3

18: Wat is jouw koosnaam voor haar? 
Zijn antwoord: Hoe we hieraan zijn gekomen? Pfoe, waarschijnlijk door een beestje ofiets, we gebruiken het al zo lang dat ik niet eens meer goed weet hoe. Anyhow…. Wij noemen elkaar: Mie.
Gewoon kort, krachtig….en cute!
Mijn antwoord: Ja, mie. Dit zeggen we echt altijd maar onze ouders zijn er nog steeds niet aan gewend haha. Ik vind het zo lief klinken 🙂
(Deze vraag heb ik erbij bedacht want die miste ik bij de tag.)

Dit was onze boyfriend tag, ik vond het echt super leuk om de antwoorden van mijn vriend te lezen! En ik hoop jullie ook.

Liefs,
Marjoleine & Brord ♥

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

14 gedachten over “The boyfriend tag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge