The Versatile Blogger Awards!

versatile-blogger-award

Blognominaties vind ik altijd een van de leukste dingen. Lieve bloggers die mij nomineren voor een blog-award.. Ja, dat vind ik echt leuk. Deze keer ben ik genomineerd door Jessica en Chris, dankjewel!
Ben je benieuwd naar deze award? Lees dan snel verder!

Als je genomineerd bent voor The Versatile Blogger Award, vertel je zeven feitjes over jezelf en nomineer je 15 andere bloggers.
Er zijn 3 simpele regels voor deze award.
♥ Vermeld de blogger die jou heeft genomineerd, inclusief linkje naar zijn of haar blog.
♥ Vertel zeven feitjes over jezelf en/of je blog.
♥ Nomineer 15 andere bloggers.
Laat ik dus maar snel beginnen met de feitjes!

1. Ik begin 1 september met een nieuwe opleiding en ik heb er echt zo enorm veel zin in. Dat klinkt misschien raar voor mensen die niks met school hebben en er tegenop zien. Maar ik ben zo blij dat ik aan deze leuke studie mag beginnen!
2. Ik ben best wel verslaafd aan het kijken van Netflix.
3. Ik hou echt van lekker eten en ik lust ook alles. Als iemand lekker heeft gekookt kan ik daar zo van genieten, net als wanneer ik zelf lekker heb gekookt. Yum!
4. Daar tegenover staat wel dat ik de laatste tijd aan ben gekomen en niet meer in mijn broeken pas. Dit is wel iets waar ik van baal, maar ik wil er wel aan gaan werken.
5. Vroeger las ik elke avond een boek voordat ik ging slapen, maar nu luister ik elke avond naar muziek. Zonder muziek kan ik bijna niet in slaap komen en vroeger kon ik niet slapen zonder dat ik wat had gelezen.
6. En dan nog zo’n vroeger-nu feitje. Een paar jaar terug sliep ik altijd met mijn slaapkamerdeur open, maar nu moet mijn deur echt dicht zijn, anders kan ik niet slapen.
7. En als laatste feitje.. Ik vind het voortaan heel leuk om te vertellen over mijn blog. Toen ik net begon durfde ik het aan niemand te vertellen, maar nu vind ik het erg leuk om mensen over mijn blog te vertellen. Ik ben erg trots op!

Ik heb deze award al zo vaak bij bloggers voorbij zien komen dat ik geen 15 bloggers kan nomineren, maar hierbij nomineer ik:
Daphne
Lizzy
Bettie
Joyce
Steffi
En natuurlijk nomineer ik elke andere blogger die dit leest en nog niet is genomineerd, want iedereen verdient het om genomineerd te worden!

(Visited 51 times, 1 visits today)

5 gedachten over “The Versatile Blogger Awards!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge