Weekendje aan zee !

_MG_5350

Afgelopen weekend werd mijn moeder 50 jaar. Dit moest natuurlijk goed gevierd worden en daarom zijn we met zijn allen een weekendje weggeweest, naar Katwijk aan zee. Ik ging samen met mijn ouders, mijn twee broertjes, mijn oma en mijn vriend.

_MG_5413

Mijn moeder had een huisje op het strand geregeld, maar deze was maar geschikt voor 5 personen. Dus mocht ik samen met mijn vriend in een Bed&Breakfast slapen. Dat vonden we natuurlijk helemaal niet erg, want zeg nou zelf, ik word af en toe helemaal gek van mijn kleine broertjes haha. En de meeste tijd brachten we toch buiten of in het huisje door. Onze kamer in het Bed&Breakfast was gewoon goed hoor, daar was echt niks mis mee. We hadden helaas wel een douche zonder douchebak, dus als er iets te lang gedoucht werd, was de hele badkamer meteen overstroomd. Maar ach, als dat het enige is haha.
Het huisje waar mijn ouders inzaten was een heel klein huisje, maar wel gezellig. Alleen je kon heel goed zien dat het maar voor 5 mensen geschikt was. Want er waren niet eens genoeg stoelen, er waren er precies 5.
Mijn moeder was trouwens jarig op koningsdag, dus ’s ochtends schrok ze wakker, omdat ze op het strand karbiet gingen schieten, haha. Helaas heb ik dit gemist, omdat ons B&B niet direct aan het strand zat!

Maar, nu heb ik genoeg gepraat! Ik heb nog een hoop foto’s die ik wil laten zien. Geniet nog eventjes van de foto’s. 🙂
De prachtige zee! Die echt letterlijk voor het huisje lag.

_MG_5338

Taaaaarttt! 😀

_MG_5382
Mijn vader vind het leuk om foto’s te maken als ik op mijn telefoon kijk, haha! Alleen is dit de telefoon van mijn vriend en niet van mij. 😛

IMG_5424

En dit zijn wij twee samen 🙂 Mijn lieve vriend en ik.

IMG_5533 IMG_5535

We hadden toetjes besteld bij de strandtent naast het huisje, en kijk eens hoe mooi ze zijn! Ik had mijn favoriete toetje, Crème Brûlée. De suiker werd bij ons in het huisje geflambeerd, hoe leuk!  Mijn broertje en vriend hadden allebei een oreo toetje, ook heel lekker!

_MG_5264

Prachtige zonsondergang !
Ik heb een leuk weekendje gehad!

(Visited 16 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Weekendje aan zee !

  1. Pingback: 2 years together | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge