Weekendje weg | Wierden

_MG_1324

Afgelopen weekend ben ik een weekendje weg geweest samen met mijn ouders, broertjes en mijn vriend. En natuurlijk heb ik een hoop foto’s gemaakt en laat ik deze vandaag aan jullie zien! Kijk je mee?

P1000074

Vrijdagochtend vertrokken we als eerste richting de Millinger Theetuin. Hier zouden we gaan lunchen als een soort van tussenstop. Maar vooral omdat mijn moeder had gehoord dat het een prachtige theetuin was.

_MG_1324

Vanaf het parkeerterrein moesten we nog twee kilometer lopen. Geen probleem! Helaas bleek wel dat er een omleiding was in het bos, dus moesten we wat verder lopen. Maar met dit prachtige weer en de mooie omgeving was dat echt geen straf.

IMG_1262 IMG_1256

IMG_1273

Mijn ‘oudste’ broertje, ik, ‘jongste broertje’ en mijn vriend Brord.

IMG_1281 IMG_1283

Bij de theetuin kregen we echt een heerlijke lunch. Vers gebakken broodjes met verschillende soorten beleg. Ik heb echt zo veel gegeten haha! Het was dan ook heerlijk. Echt complimenten. Als je ooit in de buurt bent van Nijmegen ga dan zeker langs deze Theetuin.

IMG_1306

_MG_1326

Na de lunch reden we verder naar de uiteindelijke bestemming. Bungalowpark Hoge Hexel in Overijssel.

410

We verbleven in deze bungalow voor 6 personen. Een prima bungalow. Twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (mijn vriend en ik hadden deze bedden dus tegen elkaar aan geschoven) en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Het enige nadeel vond ik dat er maar één wc was, want dat is toch niet helemaal handig als je met 6 man bent.

_MG_1348

De volgende dag gingen we klimmen bij Arque klimcentrum. Iets waar mijn broertjes, Brord en ik erg naar uitkeken. Ik heb dit al zo lang niet meer gedaan!

_MG_1379

En toen was het tijd om omhoog te gaan.. Ik merkte wel dat ik niet te hoog durfde te gaan, niet zo hoog als ik een paar jaar geleden durfde. Elke keer als ik naar beneden keek, wilde ik ook naar beneden. Maar ik vond het wel leuk, gelukkig.

_MG_1459
_MG_1399

Mijn vriend en broertje klommen zo helemaal naar boven!

IMG_1308

Bij het bungalowpark zat ook een zwembad waar mijn broertjes, Brord en ik, na het klimmen nog even lekker hebben gezwommen. Om daarna lekker te gaan gourmetten met zijn allen.
Dit vond ik echt de leukste dag van het weekend. Lekker druk!

IMG_1502

De volgende dag reden we rond half 12 aan naar Arnhem om daar te gaan lunchen bij Goed proeven. Ook weer als tussenstop.

IMG_1515

Yum, ik heb hier echt zo lekker gegeten. (Links zie je mijn zalm sandwich en mijn favoriete drinken, Arizona!) Dit is alweer een aanrader, je kan hier echt super lekker lunchen. En mijn moeder vertelde me dat je hier ook heel goed kan dineren.

_MG_1489

(Omgeving van het restaurant Goed.)

Ik heb echt een heerlijk weekend gehad met mijn familie en vriend. Zulke momenten koester ik echt, want ik word er super gelukkig van. ♥

(Visited 93 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Weekendje weg | Wierden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge