Dove Go Fresh – Granaatappel en Citroen

IMG_7326

5 december, de tijd van cadeautjes en kleinigheden. Ik ben dol op Sinterklaas!
Deze set heb ik gekregen van Sinterklaas dus de prijs etc. weet ik allemaal niet, maar ik kan natuurlijk wel vertellen wat ik ervan vind 🙂

IMG_7324

De set zit echt super leuk ingepakt, doorzichtig papier met een lieve witte strik. De strik zit op een soort sluiting, zo blijft het strikje er goed uit zien. Die kan je weer gebruiken als je zelf een cadeau in pakt.

IMG_7336

De set bevat een Compressed deo en een voedende douchegel.

IMG_7351

DIt is de compressed deo. De allereerste compressed deo die ik probeer. Dus ik had er geen ervaring mee. Ik merk eigenlijk geen verschil tussen een normale deo en deze, alleen dat de bus kleiner is en dus makkelijker in mijn tas past.
De geur is heel zoet maar tegelijkertijd ook fris. Ik vind de geur eerlijk gezegd iets te zoet, maar als je daar van houdt zou ik hem zeker aanschaffen, want de deo werkt echt super goed. Ik merk dat de deo goed zijn werk doet!

_MG_7346

De douchegel is echt super romig en zacht. Hij voedt mijn huid en als het zomer was dan had ik na de douchebeurt geen bodylotion meer hoeven te gebruiken. Maar omdat ik nu een hele droge huid heb, is deze douchegel niet genoeg. Maar het is zeker een fijne exta met een zachte, zoete geur. Heel lekker!

IMG_7353

Zo ziet de showergel eruit, zoals je kan zien is het een vrij stevige structuur. Maar dat maakt hem juist zo lekker zacht en romig! 🙂

Ik ben heel erg blij met deze set! Als ik jou was zou ik zeker eens een kijkje nemen bij deze producten.

(Visited 60 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Dove Go Fresh – Granaatappel en Citroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge