Eye Brushes | Boozy Cosmetics | Review

IMG_0605

Op het I love beauty event van Misslipgloss heb ik een hoop aankopen gedaan. Een aantal van deze aankopen heb ik al voorbij laten komen en vandaag is het de beurt aan 3 kwasten. Deze kwasten kocht ik bij de stand van Boozyshop, omdat ik erg benieuwd was naar de kwaliteit. Ik nam drie verschillende kwasten mee en deze review ik vandaag voor jullie. Lees je mee? 

IMG_0606

Ik koos de volgende kwasten uit. Bleding brush A01, Eyeliner brush A05 en Smudge brush A03. De kwasten zien er allemaal erg goed uit, mooi zwart met zilveren details.

IMG_0610 IMG_0612

Ik was erg benieuwd naar deze kwast, ik had namelijk nog geen kwast waarmee ik oogschaduw onder mijn oog aan kon brengen. De kwast voelt erg zacht en fijn aan.

IMG_0760

De kwast werkt erg fijn. hij pakt genoeg oogschaduw op en werkt erg fijn en precies onder het oog.

IMG_0614 IMG_0616

De blending brush ziet er erg goed uit en voel heel zacht aan. Ik was erg benieuwd naar deze kwast, omdat ik nog nooit zo’n blending brush gezien had.

IMG_0756

Deze kwast werkt erg fijn voor het aanbrengen van oogschaduw, maar ook voor het blenden. Ik gebruik deze kwast dagelijks, het is een simpele en snelle kwast om een look mee te maken.

IMG_0618IMG_0619

Als laatste de eyeliner brush. Een dikkere eyeliner kwast dan ik gewend was, maar ik was erg benieuwd naar de werking hiervan en wat ik er allemaal mee kan doen.

IMG_0779

De eyeliner brush werkt niet heel handig voor eyeliner, daar vind ik de kwast te dik voor. Maar de kwast werkt wel perfect voor het bijwerken van de eyeliner met concealer. Zo creëer je een extra strakke en perfecte lijn.

IMG_0604

Ik ben erg blij met alle kwasten, ik gebruik ze erg graag. Alle kwasten zijn verkrijgbaar op Boozyshop.nl : Bleding brush, eyeliner brush en smudge brush.
Wat zijn jouw favoriete kwasten?

(Visited 117 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Eye Brushes | Boozy Cosmetics | Review

 1. Kelly

  Ze zien er erg fijn uit. Ik heb ze ook, maar dan met wit en rosé goud volgens mij 🙂 De kwasten van hun werken sowieso erg prettig. De eyeliner kwast heb ik trouwens nog niet geprobeerd.
  Kelly onlangs geplaatst…Tag| 10 random vragenMy Profile

  Reageren
  1. Marjoleinee Bericht auteur

   Hihi die kwasten heb ik ook! Vind ze ook erg fijn, heb ook kwasten van Zoeva, maar die van Boozyshop doen zeker niet onder in kwaliteit.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge