Paul Frank lipsmackers!

IMG_6982

How cute is this? Ik ben altijd al dol geweest op de leuke producten van Paul Frank, maar ik wist eigenlijk niet dat er ook lipsmackers van waren. Ik had deze al zien staan in de folder van de Kruidvat, maar ik had niet verwacht dat ik ze daadwerkelijk zou bemachtigen, but I was wrong!

IMG_6986

Deze leuke lipsmackers waren tijdelijk te koop bij de Kruidvat, voor maar €1,99 en dat is natuurlijk geen geld voor originele lipsmackers.
De lipsmackers zitten in een leuk Paul Frank blikje en dat blikje kan je later natuurlijk ook nog voor andere dingen gebruiken. En het is ook een leuke cadeau verpakking natuurlijk!

IMG_6993

Het blikje bevat 3 verschillende lipsmackers. Eentje met Julius, Clancy en de laatste met Worry Bear.
De drie verschillende lipsmackers hebben verschillende geuren en smaakjes. Ik moet zeggen dat ik de lipsmackers niet echt lekker vind smaken, maar ze ruiken wel lekker! Ze geven de lippen een gezonde glans, zonder een kleurtje af te geven.

IMG_7005

Als eerste de lipsmacker van Julius, deze heet Coconut cream en ruikt ook echt super lekker naar Kokos. De lipsmacker voelt heel fijn aan op je lippen. Hij blijft ongeveer 2/3 uur zitten en daarna is hij volledig ingetrokken. Ik breng hem hierna gewoon opnieuw aan, zodat mijn lippen de hele dag lekker verzorgd blijven.

IMG_7007

Als tweede de lipsmacker van Clancy, deze heet Cotton Candy. Ik vind hem alleen niet zo erg naar suikerspin ruiken. Hij ruikt wel zoet, maar wel een beetje chemisch. Ook voed deze lipsmacker mijn lippen minder dan de vorige. Jammer, want hierdoor gebruik ik hem wat minder. Maar in de zomer zou ik deze weer vaker gebruiken, alleen voor nu, vind ik hem niet voedend genoeg.

IMG_7013

Als derde de lipsmacker van Worry Bear, deze heet Honey Sweet. Deze ruikt echt super lekker naar honing en laat ik daar nu dol op zijn! Deze lipsmacker voedt mijn lippen heel erg goed, alsof er veel bijenwas en honing in deze lipsmacker zit. Dit is mijn favoriet van de drie, ik ben nu eenmaal dol op honing! πŸ™‚

IMG_6998

Ik vind het een heel leuk setje Lipsmackers, voor Paul Frank liefhebbers is het al helemaal een leuk item. Leuk om cadeau te geven, of te krijgen! πŸ™‚

(Visited 97 times, 1 visits today)

12 gedachten over “Paul Frank lipsmackers!

  1. Northflix

    Oh, die zijn leuk! Lipsmackers had ik vroeger al en nu heb ik pas een cola cherry Lipsmacker gekocht.
    Julius het aapje was toen ook “hot” en ik zag pas bij de Xenos een actie waar je ook Paul Frank items kon sparen. Grappig dat zoiets terugkomt.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge