Pimp je muur!

img_2640

Een witte muur vind ik altijd een beetje saai. Natuurlijk kan je die pimpen met een poster of een leuke foto, maar die gaan na een tijdje toch verbuigen en worden minder mooi. Daarom was ik erg benieuwd naar wanddecoratie. Ik bestelde twee verschillende soorten en maten wanddecoratie bij saal-digital.nl. Vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind!

img_2644

Als eerste bestelde ik een 30X45 cm Alu-Dibond plaat. De kwaliteit hiervan is enorm goed! De plaat is super stevig en de foto is van goede kwaliteit. Ook is de grote perfect voor in een slaap-/woonkamer.
Zeker een aanrader!

img_2649-2

Voor bovenstaande wanddecoratie bestelde ik de standaard ophanging. Het aanbrengen van dit ophangsysteem is heel makkelijk, je moet alleen even priegelen met het aan de muur hangen. Maar als de decoratie eenmaal hangt, hangt hij heel stevig.

img_2648

Daarnaast bestelde ik een kleine 10 hardschuimplaat. Deze kwaliteit viel me heel erg tegen, de foto is totaal niet scherp en de kleuren zijn zo vreemd. Ook voelt de plaat niet stevig. Deze is helaas geen aanrader.

img_2641

Saal Digital maakt het makkelijk om wanddecoratie te creëren, helemaal zoals je zelf wilt. Je kan kiezen uit verschillende materialen, formaten en ophangsystemen.

Deze twee wanddecoraties + ophangsysteem kosten samen rond de €50. Dit vind ik een goede prijs, zeker voor de grote wanddecoratie.

Ik ben er in ieder geval super blij mee, zo ziet mijn muur er niet meer zo saai uit!

(Dit artikel is een onderdeel van een samenwerking.)

(Visited 59 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge