Gel Nagels Laten Zetten | Simply Rose | Eindhoven

_MG_1170

Welk meisje droomt er niet van mooie, verzorgde nagels? Maar wat als je niet gezegend bent met harde nagels die snel groeien? Dan bestaan er altijd nog gelnagels. En deze heb ik laten zetten op 1 mei bij Simply Rose in Eindhoven. En vandaag deel ik mijn ervaringen met jullie. Lees je mee?

_MG_1162

Op 1 mei nam ik de bus naar Eindhoven en ging ik op weg naar Simply Rose, het salon waar ik mijn gelnagels zou laten zetten. Het salon zag er erg gezellig uit en ik werd ook meteen heel vriendelijk ontvangen door Rose. Een leuke vrouw van 30 jaar die dit salon beheert samen met haar moeder. Zij zelf doet dit werk nu al 15 jaar en heeft er veel plezier in. Ze wilt de klanten een leuke ervaring geven tijdens het zetten van gelnagels. Toen ik haar vertelde dat ik de volgende dag jarig was zei ze dat mijn nagels er dan wel extra mooi uit mochten zien.

IMG_1149

Voor het zetten van de nagels zagen mijn handen er zo uit. Korte nagels met gescheurde nagelriemen. Dit is gedeeltelijk mijn schuld en het komt ook van het werken. Ik vind het erg jammer dat mijn nagels er zo uit zien en daarom wilde ik gelnagels proberen. Treatwell wilde me daar wel bij helpen en daarom boden ze mij deze behandeling aan. Het leuke was ook nog dat ik contact had met Kirsten van itruelyme.nl !


_MG_1165

Het salon zag er erg leuk uit, de roze muur vind ik zo leuk! Aan deze tafel werd ik geholpen. Het kussentje ondersteunde mijn arm tijdens de behandeling. En links en rechts stonden een lampen om de gel uit te laten harden.

_MG_1168

Tijdens de behandeling prepareerde ze als eerste mijn eigen nagels en bracht een gedeeltelijke nep nagel aan. Nadat ze dit gedaan had knipte en vijlde ze deze op de lengte en vorm die ik mooi vond. Hierna bracht ze de gel aan op mijn nagels en moest deze uitharden onder de lamp. De gel werd hierdoor erg warm en deze warmte kon ik ook echt goed voelen, erg prettig was dit niet. Als het te warm of pijnlijk werd kon ik mijn handen gewoon even onder de lamp vandaan halen en wachten tot het voorbij was. Wanneer de gel uitgehard was, bracht ze nog wat glanzende nagellak aan om te zorgen dat ze gel niet beschadigd. Ook nu moest mijn hand even onder de lamp, maar dit hoefde maar even.
Als laatste bracht ze nog wat olie aan op mijn nagelriemen, want die hadden volgens haar echt wel wat verzorging nodig.

_MG_1172

Ik vond het een erg fijne behandeling in een leuk salon. Mijn ervaringen zijn zelfs zo positief dat ik hier de volgende keer weer terug kom. Het is niet alleen een kwalitatief goed salon maar ook zeker een heel leuk salon!

_MG_1178

Dit is het prachtige eindresultaat! Ik ben er echt dol gelukkig mee. Zulke prachtige nagels heb ik nog nooit gehad.

_MG_1166

Wil jij nu ook eens gel- of acrylnagels laten zetten. Neem dan zeker even een kijkje bij Treatwell, want zij bieden een heel groot assortiment aan in deze categorie. In veel verschillende salons verspreid door heel Nederland!

(Visited 474 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge