Christmas Gifts !

IMG_7804

I got spoiled.. Heel erg verwend hihi. Allemaal cadeau’s onder verschillende kerstbomen en oh wat waren het allemaal prachtige cadeau’s!
Thuis vieren we vanaf dit jaar eigenlijk bijna geen Sinterklaas meer, we kregen een cadeautje van oma en een klein cadeau van mijn ouders, maar meer deden we er niet aan.

IMG_7811

Kerst vieren we wel uitgebreid. Met kerst trekken we lootjes en dan mogen we voor €15 cadeau’s voor diegene kopen. Hiernaast kopen mijn ouders nog een cadeau voor mijn broertjes en mij. En hiernaast vier ik ook nog kerst bij mijn vriend. We kopen natuurlijk ook cadeautjes voor elkaar. Als ik dan ook nog een dag bij mijn schoonmoeder of -vader ben, koop ik hiervoor ook nog een cadeau.. Dus zo zie je maar.. Een hele hoop cadeaus! En de cadeaus die ik heb gekregen laat ik vandaag aan jullie zien. 🙂

IMG_7805

Dit heb ik allemaal gekregen.. Oh jongens, hoe kan ik nog gelukkiger zijn? Make-up en boeken van The Maze Runner… <3

IMG_7819

Dit zijn de cadeaus die ik van oma en mama gekregen heb.

IMG_7820

Oma had mijn naam op haar lootje, maar omdat ze niet wist wat ik wilde hebben en mijn moeder wel, hebben ze samen deze boeken voor me gekocht. Super leuk! Deze wilde ik al hebben sinds ik de film heb gezien. Ik ben hier zo blij mee 🙂 Alle boeken zijn trouwens in het Engels, omdat ik dat graag wilde. De originele boeken bevatten vaak veel meer humor dan de vertaalde versie. Denk maar aan Harry Potter: Dumbledore -> Perkamentus. (Zegt al genoeg toch?)

IMG_7835

Oeeehhhh.. Herinneren jullie mijn wishlist nog? Dit prachtige palette stond er ook op en heb ik nu eindelijk gekregen. Dankzij Jolijn kon ik het palette krijgen. Het verhaal is veels te lang en ingewikkeld om uit te leggen, maar ik heb het palette, yes. Mijn moeder heeft hem voor me gekocht, omdat ik hem echt al super lang wilde hebben. Thank you so much ♥

IMG_7875

Deze twee items heb ik van mijn lieve schoonmoeder gekregen. Volgens mij heeft ze door dat ik helemaal gek ben op make-up hihi 🙂

IMG_7885

Als eerste de ScandalEyes Waterproof gel liner. Deze heb ik al een gereviewd en ik ben er echt heel tevreden over, dus nu heb ik een perfecte back-up! 🙂

IMG_7881

Als tweede een mascara waar ik eigenlijk nog niks over had gehoord. De ScandalEyes Volume + Lift mascara. Uit de lijn van Kate Moss 🙂 Ik ben hier super benieuwd naar!

IMG_7840

En als laatste de cadeaus die ik van mijn vriend heb gekregen. (ik ben helaas een lipstick vergeten op de foto te zetten omdat ik deze meteen in mijn lipstick bakje heb gelegd :$ )
Maar kijk hoe ongelofelijk veel ik heb gekregen en allemaal make-up. ♥ Ik moet er wel even bij zeggen dat ik alles zelf mocht uitkiezen, maar ik vind het echt zo ongelofelijk lief dat hij dit allemaal voor me gekocht heeft, dankjewel!

IMG_7847

Als eerste een prachtig palette die ik al bij vele bloggers voorbij heb zien komen. Het Ultra Eyeshadows palette in Flawless van Make-up Revolution London. Dit palette bevat gewoon 32 oogschaduws.. Ideaal voor als ik op vakantie ga ofzo. En de kleuren zijn echt prachtig. (maar die zien jullie later in de review!)

IMG_7857

Als tweede een blush palette van Make-up revolution in de kleur Sugar and Spice. Deze kleuren zijn werkelijk waar, prachtig. Het palette bevat bronzers, blushes en highlighters. Weer helemaal perfect om mee te nemen (naar mijn vriend hihi)

IMG_7870

De Vivid Baked Highlighter van Make-up revolution. In de kleur Golden Lights. Volgens mij stond deze bij menig beautybloggers / liefhebbers op de wishlist, bij mij in ieder geval wel!  Pretty!

IMG_7862

Als laatste een prachtig Sleek palette. Ik ben helemaal dol op Sleek paletten en dit is dan ook het derde palette. Ik vond dit palette echt prachtige, met alle donkere, shimmery kleuren. Wauw ♥ Het doosje alleen al is prachtig hihi. Dit palette stond ook op mijn wishlist  Wat ben ik blij dat ik deze gekregen heb. 🙂

Ik ben zo ongelofelijk blij met alle cadeaus die ik heb gekregen! En omdat ik ze gekregen heb, doe ik er nog zuiniger mee hihi. Heel erg bedankt aan mijn lieve vriend, oma en mama!

Zijn jullie nog benieuwd naar wat ik mijn vriend gegeven heb? Ik gaf hem: een shirt, een muts en GTA Five. En oh wat was hij er blij mee! ♥

(Visited 72 times, 1 visits today)

22 gedachten over “Christmas Gifts !

  1. Pingback: De 10 best bekeken artikelen in 2014 | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge