Birthday Wishlist | ’15

Blog24-002

Vandaag heb ik weer een wishlist voor jullie. Over precies 3 weken ben ik jarig en het maken van een wishlist hoort er een beetje bij. Ik ben dol op het maken hiervan en dat is precies wat ik vandaag ga doen. Een aantal kleine producten, maar ook wat grotere en duurdere cadeaus die al langer op mijn wishlist staan.

DIOR-J_adore

Doir J’adore eau de parfum

Oh dit parfum is zo heerlijk. Bloemig, fruitig maar niet te zoet. Juist wat frisser en heel vrouwelijk. Ik vind dit parfum echt heerlijk en heb al een aantal proefjes opgemaakt.. De grote flacon staat voor nu op mijn wishlist, maar hopelijk na mijn verjaardag niet meer!
Deze parfum is wel aan de prijzige kant, 50 ml kost ongeveer €90. Dan kan je echt veel beter de 100 ml pakken, want die kost ongeveer €130.

Vastleggen in volledig scherm 7-4-2015 152400.bmp

Zoeva Complete Set
De kwasten van Zoeva staan nu al zo’n lange tijd op mijn wishlist. Ik wil ze vragen voor mijn verjaardag, maar als ik geld krijg gaat dat in mijn ‘Zoeva kwasten’ potje hihi. Deze set kost €105 exclusief verzendkosten. Ik ben zo benieuwd naar de kwasten en wil ze dan ook zo graag aanschaffen.

nl_EV-NXF1ZZB2HNL_000000032_Front-9-27mm-Lens_white

Camera om mee te filmen
De laatste tijd heb ik steeds meer zin om youtube video’s te gaan maken, maar.. Ik heb er geen camera voor en die wil ik wel graag hebben. Ik weet alleen nog niet precies welke camera ik wil hebben. Hebben jullie misschien tips voor mij?

Ook heb ik nog een aantal kleine dingen op mijn wishlist staan. Die laat ik hieronder zien. 

NYX-Butter-Gloss-Product-Shot

Nyx butter gloss
Ik vind dit zulke leuke producten en omdat ze niet heel prijzig zijn, zijn ze ideaal om te vragen voor mijn verjaardag. De kleuren die er echt uitspringen voor mij zijn: Peaches & Cream, Maple Blondie en Apple Strudel. De namen zijn ook al zo leuk. Deze butter glosses kosten €6,99.

96084014-1

Sleek Garden of Eden
Dit prachtige palette staat al een tijdje op mijn wishlist. Een palette vol met groen en roze tinten. Zulke kleuren heb ik nog amper in mijn stash terwijl ze zo mooi staan bij mijn bruine ogen. Dit palette kost ongeveer €10 net als alle andere paletten van Sleek.

Blog24-001

Waxmelts, Yankee Candles, Scentchips.. 
Ik ben dol op geuren voor in mijn waxbrandertje. Zachte geuren zijn mijn favoriet. Clean Cotton, babypoeder. Sterke geuren zijn niet zo mijn ding, maar bloemige geuren juist weer wel. Dit vind ik ook een leuk cadeautje. Om te geven en om te krijgen!

Dit was mijn wishlist van dit jaar. Hij is niet zo heel lang, maar ik moet dan ook wel zeggen dat ik al veel dingen heb. En de dingen die ik het liefste wil kan ik niet kopen. Aangenomen worden op de HAS, gelukkig leven en dat iedereen om me heen gezond blijft.

(Visited 49 times, 1 visits today)

9 gedachten over “Birthday Wishlist | ’15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge